Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok erről?
Sziasztok! A barátom tegnap szakított velem. Az indok az, hogy 2 hónap után nem adtam be a derekem a szexre. Mit gondoltok erről? Szerintetek a 2 hónap az sok várási idő erre?
Ja és mellesleg még szűz vagyok.
21/L
Utolsó kitalálom: Szűz vagy és még nem múltál el 20.
Ja tényleg nem állította senki, hogy értékesebb egy szűz csaj. Akkor olvasd már vissza, higy csak itt hogyan ömlengenek.
És a srácoknak nem meghatározó az első bmeg? Mi nem lehetünk feszültek, idegesek, nem félhetünk? Persze, higy nem mert akkor mindenféle férfiatlan p***nek ke vagyunk hordva. Valóban ku lehet bírni szex nélkül két hónapot. Sőt hatot, 12-őt vagy 18-at is. De nem kapcsolatban ahol azért van mellettem egy csaj mert állítása szerint szeret és vonzódik hozzám. Ha meg elhúzza hónapokig akkor bem fog fájni? Öreg vagyok én már az ilyen játékokhoz egy felnőtt értelmes nőnek meg ezt nem kell magyarázni. Kislányokkal meg nem kezdek. És hadd ne én neg a kérdésben szereplő srácok legyünk már a mocsok szemetek mert kijelentjük, higy
Képzeld nem vagyok se szűz, és 20 éves is elmúltam, na nem mintha lenne hozzá bármi közöd is.
Másodszor: senki nem mondta "bmeg", hogy a fiúknak nem lehet meghatározó, csak azt, hogy egy lánynak ez általában nagyobb dolog, mint egy fiúnak. És leírtam azt is, hogy miért: itt fájdalma maximum a lánynak lehet, ő vérzik, mikor átszakad a szűzhártyája és ehhez a 2 nem elhanyagolható tényezőhöz jöhet a többi, amit felsoroltál a fiúknál is, csak hogy ez a lányoknál is megvan még pluszban: feszültek, ideges, félnek..
"ahol azért van mellettem egy csaj mert állítása szerint szeret és vonzódik hozzám."
Egy lány nem csak azért van melletted, hogy szexeljetek, ha nem tévedek, de ha neked ennyiben merül ki a kapcsolat fogalma, akkor nem kommentálom a dolgot. Másrészt épp ez a lényeg!!! A fiú elvileg, de csak elvileg, azért volt a lány mellett, mert szereti! Na egy olyan fiú, aki szerelmes és tényleg, őszintén szereti a lányt, nem fogja kidobni, csak mert nem adja be rögtön akkor a derekát, amikor a fiú úgy akarja.
Rám is várt a barátom, nem 2 hónapot, igaz "csak" egyet, mert én már akkor úgy éreztem, hogy szeretném! Más meg másképp érzi. Ennyi, és szerintem inkább azok a "kisfiúk", akik nem látnak a p.öcsüknél tovább és mint valami szemetet kidobják az ember lányát, ha nem dughatják meg kb 1-2 hónapon belül. Elég szánalmas.
Jaj már megint a kisfiúzás. Unalmas már. A mondandódat meg is lehetne fordítani, ha a csaj szereti a srácot, akkor nem húzza az agyát. Vagy azt hiszed kizárólag a csajok dönthetnek arról mikor lesz szex? Te még mindig agyonidealizálod a női szüzességét mig a férfiakét ledegradálod.
Gondolom arról is ugyanigy vélekedsz ha mondjuk egy szűz srác tart az elsőtől és nem akarja a dolgot de a csaj igen.
Egyébként akinek én kellek, az szépen letolja a bugyiját záros határidőn belül vagy lehet isten hirével. Ez az elvárásom. Nem kötelező ennek megfelelni, mint ahogy nekem sem kell megfelelnem mások elvárásainak. És ezért se magyarázkodni se bocsánatot kérni nem fogok.
32-es! Szivembol szoltal,de en azt ajanlom kar itt pazarolnod az idodet..Az ilyen degeneralt p ocsfejek ugysem fogjak maskepp latni a helyzetet.
Kedves 43%-os.Ilyen szemelyiseggel es "esszel" max a fizetos kurwak,vagy a lebujos kiehezett r ibancok azok akik ledobjak neked a bugyijukat.Jo szorakozast hozzajuk,a NOK-hoz meg fel kell nonod.
Nyugalom, nyugalom. Nem gondoltam volna , hogy ilyen szó csatát váltok ki egy szimpla kérdéssel. Felnőttek vagyunk el lehet ezt intézni értelmesebben is.
A kérdésről meg annyit, hogy én nem mondtam, hogy csakis ő a hibás. Valószínűleg velem sem könnyű sokszor..dehát na, kivel az?
Inkább kihagyom mert a nővérednél túl hosszú a várólista.
Amúgy meghatódtam, hogy Ennyire a szíveden viseled a szerelmi életemet, de megnyugtatlak, nem kell miattam aggódnod.
És a szüzeket is messzire elkerülöm, meghagyom őket a gyk törzsközönségének. Remélem mindenki nyugodtan fog aludni.
én 21 (f) voltam amikor találkoztam a párommal, ő szeretett volna várni én pedig szerettem és vártam...
kb az első évben nem volt semmi,
a második évtől kb havonta petting,
a harmadik évtől meg minden ami belefért. :)
Azóta is jól elvagyunk immár 6 éve
Persze ez emberfüggő, nem mondom hogy nem volt olykor nehéz, de a szeretet erőssé tesz :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!