Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A gépen olyan szextörténeteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gépen olyan szextörténeteket találtam amiket anyám írt, ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Elég sok van belőle, főleg azon lepődtem meg, hogy családi kategóriájút is írt amibe engem is belekevert
2016. jún. 25. 18:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, nem hinném, hogy heteroként, bi és meleg történteket írsz, amugy azt se ártana tudni hogy melyik nemhez tartozol, ha nő vagy talán jobban megértem, mert a nőknél vannak Jaoi meg hasonló fanok, de férfiak ha heterok, tuti nem fantáziálnak ilyesmiről. Vagy akkor befigyel egy kis bi, akkor meg a hetero kilőve.

Amugy én is írtam már történetet olyan nőnek aki tetszett hogy mit tennék vele. Ezt úgy értem hogy egy konkrét történetbe foglaltam.

A kérdező anyukájának történeteit is szívesen elolvasnám, amugy is szeretem az érett nőket :)

Már ha egyáltalán igaz a kérdés.

2016. jún. 26. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Utalj rá, hogy elolvastad. Vagy beszélj róla, hogy hallottad hogy egy haverod az anyjával ... és idézz az írásaiból hogy hogy csinálják. És figyeld a reakciót. Veszteni valód nincs, a folytatást boritsa sötét fátyol! :-)
2016. szept. 18. 12:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!