Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 anonim válasza:
#10 erről van szó, nemkell szégyellni, adom a véleményed
14/27 anonim válasza:
Szerintem is kevésbé szexi a saláta, a többi egészségesebbnek tűnő pun-cinál, amin nem ment át 7 kosár labda csapat.
15/27 anonim válasza:
Szerintem a babapunci a csúnya,olyan mint ha egy gyereklànnyal lenne az ember,plàne ha kopaszra is van borotvàlva :S
16/27 anonim válasza:
Szerintem meg pont az a szép. (És nekem nem jut eszembe közbe ilyen abberált gondolat). Szep, tiszta, átlátható.
17/27 anonim válasza:
amin nem ment át 7 kosár labda csapat.
Úristen .. Mondjátok hogy ő az utolsó hígagyú,aki még azt hiszi,hogy a saláta azért olyan,mert több pasi járta meg. Ezeket az ostoba gyökereket hol képzik ilyen hülyévé?
18/27 anonim válasza:
Hàt #16-os,pont te vagy az abberàlt ha azt hiszed,hogy a punci külseje a partnerek szàmàtól függ.
19/27 anonim válasza:
"amin nem ment át 7 kosár labda csapat"
Ne zavarjon, hogy szimpla genetika, akinek nagyobbak a kisajkai, annak már serdülőkorban, szűzen is olyan.
Kb. akkora bölcsesség szakadt ki belőled, mintha én azt feltételezném és azt terjeszteném nő létemre, hogy ha egy férfinak az átlagosnál rövidebb és vékonyabb a pénisze, annak a sok szex miatti igénybevételtől kopott le pár centi a végéből, meg a sok súrlódástól esztergálódott le egy rész az eredeti felszínéből.
20/27 anonim válasza:
Kérdező,te nagyon el vagy tévedve... Egyébként nekem személy szerint sokkal izgatóbb mint a hétköznapibb puncik,elég baj hogy ilyen ritka,eddig nagyon sovány arányban találkoztam vele,de mindegyik salis felejthetetlen élmény volt,soha ki nem hagynám ha valakinek salátás és rámírna h szeretné h csináljak vele bármit :-P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!