Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mit csinalnatok ha egy leszbi csaj a szemetek láttára nyomulna a HETERO barátnőtökre?
Nem lenne nagy gond,sőt ha értelmesen lehet vele társalogni még ismerkedési alap is lehet.
Tulajdonképpen mi épp plusz egy lányt keresünk harmadiknak.
13. olvasgatom a válaszaid, jókat írsz.
Még szép, hogy más!:D Hisz egy nőről van szó! Ezt te is jól tudod, hogy ilyen esetekben kettős a mérce.
Ha egy faszi letaperolná a nőmet(molesztálta!) és kiütném, akkor a legtöbb ember azt mondaná, hogy azért az jogos volt.
Ha egy "lezbi" letaperolná a nőmet és állcsúcson pattintanám, akkor meg jönnének a kékek és bilincsbe tennének, aztán majd 3 nap magyarázkodás után kiengednének az előzetesből.
Tényleg utolsó igazad van. El is felejtettem, hogy milyen elcseszett társadalomban élünk.
Amit leírtál az a fizikai bántalmazásra is vonatkozik.
Amúgy meg a f**t engednének ki. Még az esti hírekben is szerepelnél.
Leszbikus vagyok, és se én, és (tapasztalataim szerint, ami alól ugye lehetnek kivételek) nem szoktunk oda menni csajokhoz letapizni őket, főleg nem ha párjuk van.
Maximum szemezés, vagy esetleg közölni vele hogy, tetszik/szépnek tartod stb, de én ezt sem csinálnám, mert minek ha a csaj hetero?
Amúgy igazán édes, néhány kommentet elolvasni, hogy csak azért mert egyesek farokkal születnek a leszbikus nők feléhelyezik magukat. Gratulálok.
N/30
*se én (...) se más
(Bocsi elírtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!