Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már buta emberrel?
Félre értetetted,amit írtam.
Arra utaltam,hogy jobb,ha nem szólal meg,mert kiesik a kapa a szájából vagy csak böszmeségeket mond.
Ettől még a külseje lehet szép,de egy nívósabb rendezvényen nem jelennél meg vele,ahol tudni kell viselkedni és választékosan beszélni,esetleg hozzászólni si értelemmel dolgokhoz..
Sajnos én már láttam ilyet,hogy bomba volt meg minden,de mikor kinyitottama száját kb olyan szinten volt,mint egy 120 éves koldusasszony..
A kérdésben még nem tértem ki egy fontosabb részletre.
Ugye itt nem csak a jó külsőn van a hangsúly,hanem van,akit kifejezetten izgat az,hanegy "vademberrel" szexelhet.
Egyszer olvastam itt egy kérdésben,hogy egy nőnek az volt az egyik vágyálma,hogy egy primitív ember,aki csak a szexre jó elégítse ki xddd
Sőt olyanról is hallottam,ahol a férjre pl nem tudott szexuálisan izgató lényre tekinteni,mert annyira érelmes volt,hogy aznszexuálisan lelombozó volt....
Erika Berger,aki kifejezetten női hozzászóló volt,te mit gondolsz erről,ennek az alárendeltséghez lehet köze?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!