Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz 18 lassan 19 évesen szűznek lenni?
hát itt nem fog adódni lehetőség, de ez milyen kérdés egyébként?
ha adódik lehetőség éljél vele és pont, ezt nem értem miért kell megkérdezni :D
Szerintem ha lehetőséged adódik és tetszik is a csaj akkor élj vele..ha nem vonz ne, legalábbis én ugyanígy vagyok vele, csak még komolyabb pettingem sem volt.
18/F
Miért lenne gáz?
Tudod mi a gáz? Az, hogy általános iskolából kerülnek ki olyan gyerekek, akik cigiznek, drogoznak, de nem mondok újat azzal sem, ha azt mondom, 8-dik végére már "anyukák" és "apukák" lesznek... ...nos gratulálok!
Az, hogy valaki szűz, csak csoda... ...és egy ember addig értékes, amíg szűz, ha túllépsz a tűzkeresztségen, ugyanolyan szarrá fogsz válni, mint a többi ember... ...mert rájössz, hogy a nőkben nincs is annyi érzelem, mint ahogyan te azt képzelted... ...mert rájössz, hogy a dugás az egy elvárt folyamat, hiszen az emberiséget ez tartja fenn... ...és olyan dolgok, hogy őszinteség, meg becsület, meg igazság csak annyifajta van, ahány ember, és ezt mindenki másképpen értelmezi. De nem akarom előre elvenni a kedved mindentől...
De valójában ez lesz majd a gáz! (hogy semmi sem az, aminek látszik) :-)
Bennem úgy 16 éves koromtól kezdve hatalmas frusztráció volt, hogy még csak puncit sem láttam az életemben.
Ez csak 20 éves koromban múlt el, amikor elveszítettem a szüzességem. Szerintem normális ha így érzel ahogy most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!