Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért jó, hogy úgy fenekeltetik el magukat, hogy utána le se tudnak ülni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 23:32
11/26 anonim válasza:
Na jó a vérzéses rész már durva , addig nem kérném,de izgató már a tudat is ..
12/26 RRR válasza:
11!
és ha ezt így elmondod a pasidnak,
hogy már a gondolattól is nedves a bugyid?
és tegye meg a kedvedért ,mert egy óriásit élveznél
13/26 anonim válasza:
Lehet bűntudat, vagy hogy a kéj már csak hatalmas fájdalommal hozható felszínre. Akármelyik is, a gond s kérdés az, hogy van e határa, s mi az amit akar, vagy szükséges a számára.... S hogy neked gondot okoz-e, hogy megadd neki.
14/26 anonim válasza:
11 # vagyok.
Elmondtam , tudja is :)
De képtelen fájdalmat okozni :)
15/26 anonim válasza:
Valaki vagy tud, vagy nem. Valaki vagy akarja, vagy nem. Akiben nincs meg ez a vagy, az nem erti meg.
Kedves #1, borzaszto szerencses a pasid! :)
16/26 anonim válasza:
00:18 áruld már el a titkot, hol lehet ilyen pasit találni?? xD Mert nekem meg abból van elegem, hogy mindenhol a kemény, durva szex és egyéb perverzségek az elvárás...
17/26 anonim válasza:
16 #
Balaton déli partján teremnek az ilyen legények.
A somogyi levegő hozza a romantikát, meg a gitározást és az éneklést.
Hidd el ezt is meglehet unni :D
18/26 anonim válasza:
Nekem pont aza bajom h seholse talalni olyan lanyt aki vagyik ra h jol kiporoljak a feneket :) allitolag sokvan megse talalni oket !
19/26 anonim válasza:
13:37 én nem kiváncsiságból csinálok valamit hanem azért mert élvezem. Attól mert a romantikát meguntam (amit kétlek, legfeljebb az adott srácot), még nem fogom élvezni a fájdalmat. Ne akarjuk már mindenkire ráerőltetni, hogy ez az alap és természetes.
20/26 anonim válasza:
Kedves utolsó az adott srác nincs megunva , hisz 24 éve együtt vagyunk,.
Köszi,de tudom mit akarok :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!