Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon meddig fog még fajulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meddig fog még fajulni a szexualitás, mi lesz szerintetek a következő lépcsőfok?

Figyelt kérdés
Száz éve még megvetették a b**ikat, ma egyre inkább elfogadott dolog, sőt, egyre több helyen házasodhatnak is. Mi lesz a következő lépcsőfok? Állatokkal való szexuális kapcsolat elfogadottá tétele? Esetleg családtagokkal? Hová jut ezen a téren szerintetek a világ, száz év múlva?
2016. jún. 21. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

A homoszexualitás nem elítélendő , nem választott szexualitás nekik is joguk van emberként élni.

Az állatokig sajnos már eljutottunk,inkább ez a probléma ..

2016. jún. 21. 20:57
 2/9 zóna_pocok ***** válasza:
23%
A kovetkezo az idegenkivuli lenyek lesznek.
2016. jún. 21. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon jó kérdés. Az biztos, hogy a veled való szexuális kapcsolatig nem fog fajulni a dolog, az már tényleg túlzás lenne.
2016. jún. 21. 21:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Miért kell kötekedni? Most szebb lett a napod? Normális kérdést tettem fel, normális választ is kérek.

A szexuális életem, köszönöm, rendben van.

2016. jún. 21. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
#2 az idegenek azért nem állnak szóba velünk, mert tudják azt, amit az 1. írt
2016. jún. 21. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

Az ókorban a homoszexualitás és a biszexualitás teljesen elfogadott és mindennapos volt.

100 éve még a hetero kapcsolatban lévő szex számos formáját is elítélték, a maszturbációt is, stb. Egyáltalán nem mérvadó, hogy 100 éve mit ítéltek el, folyamatában célszerű vizsgálni a szexualitás történetét, és a folyamatban a homoszexualitásnak mindig is volt helye és létjogosultsága.

(Egy hetero)

2016. jún. 21. 23:50
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Én attól félek hogy 100 éven belül a többnejűség, a kiskorúakkal való "kölcsönös beleegyezésen alapuló" szex és a megfelelő méretű állatokkal való szex (kutya, ló, tehén, kecske, stb) is elfogadott lesz vagy legalábbis már nem lesz törvénybe ütköző.

Szerintem a degeneráció a fenti irányokba fog mutatni, bár ne legyen igazam kívánom.

Ja és ami most van az USA-ban (pl aki nőnek vallja magát az használhatja a női WC-t) az el fog érni ide is

2016. jún. 22. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Tényleg jó kérdés ezen már én is gondolkodtam,az biztos hogy rossz irányba mennek a dolgok,pl.a meleg pároknak lehet gyereket vállalni,felháborító.Sajnos a régi család modell eltűnt.Mi jön még nem lehet tudni,de amilyen káosz van manapság azon se csodálkoznék ha állatokkal házasodnának egyesek.
2016. jún. 23. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

8:

Sajnos simán lehet hogy még a mi életünkben lesznek olyan országok, ahol nem emberi lényekkel, nem értelmes lényekkel is lehet majd házasodni. Pl a kutyáddal, a kocsiddal, fűnyíróddal vagy a bögréddel. És ezt most vicc nélkül írom.

Ahonnan ahová eljutottunk 100 év alatt, gondoljátok hogy egy 100 éve ilyenkor élő ember mennyire nem hitte hogy azok a dolgok valóságosak lesznek amik ma azok? Simán lehet hogy később majd olyanok lesznek valóságosak amiket mi el sem tudunk képzelni

2016. jún. 23. 18:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!