Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meddig fog még fajulni a szexualitás, mi lesz szerintetek a következő lépcsőfok?
A homoszexualitás nem elítélendő , nem választott szexualitás nekik is joguk van emberként élni.
Az állatokig sajnos már eljutottunk,inkább ez a probléma ..
Miért kell kötekedni? Most szebb lett a napod? Normális kérdést tettem fel, normális választ is kérek.
A szexuális életem, köszönöm, rendben van.
Az ókorban a homoszexualitás és a biszexualitás teljesen elfogadott és mindennapos volt.
100 éve még a hetero kapcsolatban lévő szex számos formáját is elítélték, a maszturbációt is, stb. Egyáltalán nem mérvadó, hogy 100 éve mit ítéltek el, folyamatában célszerű vizsgálni a szexualitás történetét, és a folyamatban a homoszexualitásnak mindig is volt helye és létjogosultsága.
(Egy hetero)
Én attól félek hogy 100 éven belül a többnejűség, a kiskorúakkal való "kölcsönös beleegyezésen alapuló" szex és a megfelelő méretű állatokkal való szex (kutya, ló, tehén, kecske, stb) is elfogadott lesz vagy legalábbis már nem lesz törvénybe ütköző.
Szerintem a degeneráció a fenti irányokba fog mutatni, bár ne legyen igazam kívánom.
Ja és ami most van az USA-ban (pl aki nőnek vallja magát az használhatja a női WC-t) az el fog érni ide is
8:
Sajnos simán lehet hogy még a mi életünkben lesznek olyan országok, ahol nem emberi lényekkel, nem értelmes lényekkel is lehet majd házasodni. Pl a kutyáddal, a kocsiddal, fűnyíróddal vagy a bögréddel. És ezt most vicc nélkül írom.
Ahonnan ahová eljutottunk 100 év alatt, gondoljátok hogy egy 100 éve ilyenkor élő ember mennyire nem hitte hogy azok a dolgok valóságosak lesznek amik ma azok? Simán lehet hogy később majd olyanok lesznek valóságosak amiket mi el sem tudunk képzelni
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!