Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek hogyan lehetne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek hogyan lehetne ezt elmondani? (nem a pasitok csak egy nagyon közeli barát)

Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg hogy van egy kis lábfétisem ami abban nyilvánul meg hogy szeretek azon gondolkozni hogy egy lány rám lép meg ilyenek hogy milyen jó lehet meg elég sokat nézem a lányok lábát a cipő az nálam egy plusz ráadás. Még soha nem meséltem erről senkinek se és nem is próbáltam egyenlőre még csak én gondolom hogy az vagyok de lehet ez másfajta beütés ? Szóval igen tudom sok ilyen kérdés van erről de amire én szeretnék választ olyan nem volt ezért is regisztráltam és írok ide mert erre szeretnék választ kapni mihamarabb, mert van egy közeli ismerősöm aki szerintem szóba jöhetne hogy vele egyszer ki próbáljam. 18F előre is köszi minden válaszolónak

2016. jún. 21. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
41%

Jó helyre regisztráltál. Én nő vagyok, de lépten nyomon ilyen kis perverzekbe bocsánat lábfetisisztákba ütközöm.

Tuti, hogy adnak tanácsot.😈

2016. jún. 21. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Sűrűn előfordul ezen az oldalon egy Mr Pofon nevű felhasználó. Ha nem te vagy, beszéld meg vele ezt a dolgot. Neki is hasonló fétise van, talán tud segíteni.
2016. jún. 21. 17:48
 3/6 A kérdező kommentje:
hát nem mondanám perverznek ez miatt magam mert nem vágyom mindig erre meg ez az ismerősöm nagyon régi és jó barátom akire tudok mindenben számítani és ez viszont is igaz csak egyszer akarom ezt ki próbálni ezért is írtam hogy nem biztos hogy fétis mert nem vagyok úgy vele hogy egy után majd még akarom ezt a dolgot csak egyszer nagyon ki akarom próbálni. Legjobban az érdekelne ezt hogy lehetne felhozni és vagy mit kéne mellé mondanom hogy ne legyen nagyon gáz
2016. jún. 21. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha olyan közeli a barátod, hogy ilyen intimebb dolgot is tud kezelni, akkor simán mondd el neki, úgy ahogy ide leírtad.

Vagy kérd meg, hogy masszázs gyanánt taposson meg egy kicsit.

2016. jún. 21. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha engem egy tényleg közeli barátom megkérne, hogy tapossam meg kicsit, valószínűleg furcsállnám, először szerintem picit el is nevetném magam (nem rosszból!), de megtenném. Ebben végül is nincs semmi, nem orális kielégítést kérsz vagy szexet. Szóval nálam ez még beleférne mondjuk a barátságba, de azt a lányt te is ismered nyilván. Szerintem a legjobb, ha őszintén beavatod ebbe a vágyadba, és megkéred, hogy segítene-e kivitelezni mindezt, megtenné-e, hogy rád lép, stb.
2016. jún. 21. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:
*te (is) ismered -> is nélkül, bocsi :)
2016. jún. 21. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!