Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdjek a csúnya lánnyal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek a csúnya lánnyal?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok. Tegnap megismertem egy lányt, aki elég csúnya szerintem, de benne lenne egy egy éjszakásban. Nem tudom, hogy be vállaljam e. A csaj eleg magas melle meg feneke viszont kicsi.. Mit ajánlotok jo lenne ez elsőnek? Koszi
2016. jún. 21. 13:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%

Simán jó

Kicsit szívj be vagy rúgj be előtte, de piával vigyázz,nehogy aztán ne álljon fel.

Érezd meg a punci ízét, ez a későbbiekben segíteni fog motivációt szerezni.

2016. jún. 21. 13:30
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Bettinek hívják, fogszabályzós és szemüveges? :D
2016. jún. 21. 13:31
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, feküdj le vele.

Egy barátom édesapja mondogatta mindig azt, hogy "minden nőt bánni fogsz hogy nem dugtál meg, aki benne lett volna és felállt volna rá a farkad, de mégsem dugtad meg".

2016. jún. 21. 13:33
 4/20 Noren1989 ***** válasza:
90%

Ha Ramónának hívják, akkor se feküdj le vele!!!

Kizárólag Dórik alkalmasak ilyen feladatra!

26/F

2016. jún. 21. 13:34
 5/20 anonim ***** válasza:
23%
Ejnye fiúk!Csúnya lány nincs ezt jegyezzétek meg!:)22/L
2016. jún. 21. 13:36
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
többségében az ilyen lányok sokkal odaadóbbak, mint a szép lányok vagy akik szépnek gondolják magukat, úgyhogy szerintem húzd meg egynek jó lesz
2016. jún. 21. 13:39
 7/20 October15 ***** válasza:
93%

4.: Vagy Tündék.. XD [Vagy csak nem értettem az utalást. :D]

Kérdező: Nem kell ehhez pia.. ha megdolgozza a farkad akkor állni fog.. :D Húzzad, bajod nem lesz tőle. Persze nyilvánvalóan jobb lenne bnővel megejteni az elsőt de hát na.. :D Lássuk be én is tudnék mondani pár olyan csajt akit igencsak meglehetett volna húzni de passzoltam.. bánni ugyan nem bánom de szerintem azt se bánnám ha meglettek volna.

2016. jún. 21. 13:41
 8/20 anonim ***** válasza:
17%
Le nem feküdne veled,maximum az álmaidban 💃
2016. jún. 21. 13:41
 9/20 anonim ***** válasza:
67%
Szűz létedre ne válogass! Csúnya?Lehet fa...kám hogy még a taknyodat is kihajtja belőled olyan a csaj.
2016. jún. 21. 13:56
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Idióta!
2016. jún. 21. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!