Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy akármerre nézünk, rengeteg erotikus inger vesz körbe bennünket?

Figyelt kérdés
Itt a nyár, a lányokon lenge öltözet, egy csavarhúzót is nagy mellű nők reklámoznak, fészbókon a jó reggelt képes köszöntéseken is szexi nők láthatók. Nem áll folyton a farkatok?
2016. jún. 21. 13:18
 1/7 A kérdező kommentje:
***fészbúkon
2016. jún. 21. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:

én azt sajnálom, h ez ilyen :(

izmos férfiakat is mutogathatnának nyugodtan szerintem :)

L

2016. jún. 21. 13:22
 3/7 zóna_pocok ***** válasza:
Engem nem zavar, hogy nőket kell nézegetnem, azt kell hogy mondjam.
2016. jún. 21. 13:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Engem sem, csak barátnőmentesen az ember nem tud mit kezdeni a farkával.
2016. jún. 21. 13:42
 5/7 zóna_pocok ***** válasza:
Csapjad ki, am nekem ilyenkor kevesbe vagyok kanos, rossz hatassal van ram a hoseg :D
2016. jún. 21. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
nem,sokak nem olyan túl fűtöttek vagy maszti /barátnő kordában tartja én személy szerint max azt nem birom ebben hogy elferdíti a nő képét sok férfinak ami mivel a nagy többség nem szuper modell ezért elégedetlenséget saját alakjukból és önsanyargatást idézhet elő és ezt férfiként mondom az már mellékes hogy ösztönzi a felszínességet hogy a külső a döntőbb ez abban is megmutatkozik hogy elég sok szakítás van nem igazán hallani olyanról hogy valaki elsőre megtalálta azt akivel tartós kapcsolatot tudnak létesíteni hiszen ehhez belső tulajdonságok kellenek.
2016. jún. 21. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem áll a farkam, igazából embereknél csak egy farokcsont nevű evolúciós maradvány van, a farok már évmilliókkal ezelőtt eltűnt onnan. Bár mondják, hogy az ember a levágott testrészeiben is szokott például fájdalmat érezni, szóval lehetséges, hogy érezheted azt, hogy feláll a farkad. Talán egy antropológus vagy egy biológus pontosabb információval tudna szolgálni. Ha azonban neked mégis farkad van, akkor jól vigyázz, mert elképzelhető, hogy te vagy az ördög. Különösen, ha a farkad végén hegyes képződmény található, és van egy háromágú szigonyod. Remélem, segíthettem.
2016. júl. 2. 02:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!