Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/asszonyok, Ti szoktátok nézni a pasik nadrágján hogy mennyire domborodik ki a farka, vagy akár a strandon kinek mekkora fürdőgatyán keresztül?
Én szoktam! :D
Persze az, hogy mekkorának tűnik, nem mérvadó, mert függ, hogy milyen is a fürdőgatya.
Mert egy nő bevallotta nézi, ettől már mindenki lebukott volna ?? :D
Amúgy igen szoktuk nézegetni méregetni.
Bár én inkább járműveken. a farmeros pasikat,vajon mekkora csomagot rejthet a nadrág, és mit tudhat :D
Ha elvileg nem a méret a lényeg, akkor mi a francnak kell bámulni, kinek mekkora?
Nekem van olyan farmerom, aminek úgy domborodik a slicce, mintha bedugtam volna egy fél szál kolbászt alá..... szóval..... Mindegy, az ilyen primitív bámulós nőknek úgyis mindegy :D
igen
feldobja a pillanatot, na meg mit csináljak az órás utazások alatt? :D persze nem feltűnően, de szoktam.
Hogyafénébe ne! -Vászoncentivel járok azonnal méregetek,hogy -"ups ezt a szabást nem ismerem... "
Strandon meg a gatyusura ejtem a fagyit és bőszen elkezdem ledörgölni hogy- "bocsi rögtön rendbe hozom amúgy nem vagyok ám ügyetlen! "
(-Na hát nem éppen!)Fontosabb lenne mi van a férfi fejében.
- Bár igazad lehet sokuk az eszüket
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!