Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szeméremdombom nagy. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeméremdombom nagy. Mit lehetne csinálni, hogy kisebb legyen?

Figyelt kérdés

Nem tudok felvenni kicsit feszülősebb szoknyákat, ugyanis a szeméremdombom elég nagy, olyan mintha fütykösöm lenne. :D Ez engem eléggé elkeserít, ugyanis a környezetemben mindenkinek szép lapos, vagy ha domborúbb, akkor sem annyira, mint nekem. Nincs valami ötletetek, mivel lehetne valahogy kisebbé varázsolni? Vagy esetleg van köztetek olyan, aki ugyanezzel a problémával küszköd?

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2016. jún. 20. 20:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem látok rá esélyt, hogy műtéti beavatkozás nélkül ezt meg lehessen oldani. Szerintem szexi az ilyen szeméremdomb, majd valaki úgyis elhiteti veled. [link]
2016. jún. 20. 20:33
 2/21 October15 ***** válasza:
100%

Hááát azt mondják a sok nyalás jót tesz neki... XD

Ettől eltekintve max plasztikai sebész tud vele mit kezdeni. Bár kétlem, hogy indokolt lenne.

2016. jún. 20. 20:35
 3/21 A kérdező kommentje:

Wow, elég jól néz ki a kép, amit linkeltél.

Ha vékonyabb lennék, lehet, hogy szexinek tartanám. :)

2016. jún. 20. 20:36
 4/21 anonim ***** válasza:
De kb még is mekkora? Amúgy nekem bejön ha nagy valakinek. Ha lehet üzibe válaszolj. Köszi :)
2016. jún. 20. 20:38
 5/21 anonim ***** válasza:
szerintem is szexi.
2016. jún. 20. 20:42
 6/21 RRR ***** válasza:
100%

pedig nagyon izgató egy ilyen ......

f

2016. jún. 20. 20:44
 7/21 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen es nem tudsz vele semmit se csinalni el kell fogadnod :)
2016. jún. 20. 20:48
 8/21 A kérdező kommentje:

#7-es!

Te hordasz feszülős ruhákat? Vagy hogy próbálod leplezni amid van? Vagy te büszke vagy rá?:)

2016. jún. 20. 20:51
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is nagy....akinek nem tetszik kinyalhatja :) Ilyesmin problémázni...vegyél hosszabb felsőt,ami takarja,nem annyira feszülős cuccokat.
2016. jún. 20. 20:56
 10/21 October15 ***** válasza:

Kérdező amúgy ha szerinted nem áll jól a feszülős ruha akkor mi a retekért akarsz feszülős ruhát hordani?

A nőknél ez vmi fétis? Megvan szabva, hogy egy csajnak mit kell hordani és akinek az nem áll jól az inkább lefogy 50 kilóra vagy kés alá fekszik, hogy jól álljon rajta.. Ugyanez a pasiknál: NEM VESSZÜK FEL! Mein gott..

2016. jún. 20. 21:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!