Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális vagyok? 18/F
Mar tobb alkalmam is volt hogy szexelhessek egy lannyal de egyikkel sem eltem. Baratnoimmel is csak csokig mentem el de az sem izgatott egyaltalan. Magas es vekony srac vagyok es a lanyok szerint helyes vagyok bar en nagyon onbizalom hianyos vagyok es nem tartom magam annak.
Kis korom ota tobb lany baratom volt mint fiu es a lanyokkal olyan baratsag extrakkal vot amibe az tartozott hogy nem szegyeltek elottem magukat es mindent velem beszeltek meg sot olyat is amit a legjobb baratnojuknek sem mondanak el. Neha mar idegesito ez hogy pl "Nezd a cicim, picit leegett" es kozbe eppen hogy csak a bimbojaig nem huzza le a melltartojat vagy felvesz egy simulos forron acit es kerdezi hogy milyen benne a segge.. zavar hogy nem szegyelik magukat elottem mint ha mas fiu lenne ott.
Mostanaba mar vissza vettem es kevesebb baratom van mert mindenkiben csalodok. ( tudni kell rolam hogy papucs vagyok es sokkal tobbet adok annak is akitol nem kapok semmit) most mar csak 2 lany baratom van. Az egyikkel egyutt szoktam aludni sot neha ramul es simogatjuk egymast de meg a segget sem foghattam meg mert ramszolt :D de meg csok sincs. A lany azt hiszi nem vagyok szuz pedig mar tobbszor is mondtam neki de viccnek veszi ezt :/ szeretek olelkezni fogdosodni de a csok es a szex mar nem fog meg annyira :s
Mi lehet az oka hogy nem erdekel a szex?
Es az is fura hogy nagyon szegyenlos vagyok, pisilni sem merek plazakban inkabb a piszoarol helyett bemegyek az angol wcre.
Plusz kerdes. Van olyan lany akinek bejon az ilyen? Van erre vevo?
egek ezt végigolvasni szerintem nem vagy aszex. csak kicsi a vágyad a szexre alacsony a libidód.
Vannak csajok akiknek valamilyen fokig bejön ha papucs típusu vagy de csak egy részüknek és nekik sem az a már lábtörő féle.Egyébként a stílusodból viselkedésedből vonják le hogy nem túlzottan a szexre hajtasz ezért kerülsz a friendzone-ba és ezért már egy barátnő szintjén állsz ennek minden előnyével és hátrányával.
Fel se izgulsz soha?
Lehet esetleg hormonzavar, ami orvosi vizsgálattal derülne ki.
Utolsonak
Van benne valami. Tul sok csalodasom volt pedig minden jol ment. Altalaban hazudtak nekem nagyreszt... aztan az onbizalmam se volt valami nagy, ezek utan pedigd meg annyi se maradt mint volt...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!