Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy nők számára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy nők számára nincs prostitúció?

Figyelt kérdés
Vagy van csak annak nem eresztenek olyan nagy visszhangot, mint annak, hogy a férfiak járna? Igazából értetlenül állok a dolog felett, hogy hogyan lehet, hogy a nők számár nincs prostitúció.

2016. jún. 20. 00:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hiányos az információd! Vannak pasi prostituáltak is. Jóval kevesebben a nőknél, de vannak.
2016. jún. 20. 00:44
 2/8 anonim ***** válasza:
van :D
2016. jún. 20. 00:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Vannak férfi prostituáltak is csak jóval kevesebb.

Az ok nagyon egyszerű,a nők teljesen máshogy viszonyulnak a szexhez,ezért kevesebben mennek bele ilyen "kapcsolatba".

Míg a férfiak jobban a testiségre mennek,sőt szerintem sokkal elfogadottabb is az ha egy férfi jár prostihoz,mint ha egy nő.

2016. jún. 20. 00:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt tudtam hogy vannak férfi prostituáltak, de az összes amelyikről hallottam férfiaknak nyújtott szolgáltatásokat. Őszinte leszek a férfiakra nem kerestem rá így ha rákeresnék lehet találnék, de a férfiaknak szánt részlegekről folyamatosan hallani, meg azt akkor is a pofádba nyomják reklám formájában, ha egyáltalán nem vagy rá kíváncsi :D
2016. jún. 20. 00:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha egy nő szexet akar, bármikor talál önként jelentkezőt ingyen kb. 16 és 90 év között, akár ismerőst, akár idegent.

Egyszer volt, hogy nagyon szexhiányom volt, csak a telefont kellett végiglapoznom és 5 percen belül már rendelkezésemre állt a kiválasztott kan.

2016. jún. 20. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:

#5nek igaza van.

Egy nő, még ha szuperkövér, és ronda is, akkor is talál magának ingyen, sőt akár fizető, szexpartnert. Max 10 perc alatt.

2016. jún. 20. 19:25
 7/8 anonim válasza:
Ha nagyon szeretnéd én segíthetek rajtad. Leszbikus vagyok ;)
2016. júl. 18. 19:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nő vagyok? Ráadásul ezt a leszbikus vagyok dolgot ismerem... 10 magát leszbikusnak mondó nőből 9 egy beteg kanos férfi.
2016. júl. 19. 13:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!