Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fitymaszűkületem van és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitymaszűkületem van és nem tudom mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Azt már kitapasztaltam, hogy lankadt állapotban simán fel-le húzhatom, de mikor izgalomban van akkor kb. csak félig jön hátra? Muszáj orvoshoz fordulnom? Én nagyon parázok az ilyen jellegű dolgoktól? Ez mennyire súlyos?

Jelenleg van egy barátnőm és ő már nagyon szeretné ha közösülnénk, de én meg csak halogatom félek, hogy mi lesz nem tudom így menne, vagy hogy ő mit szólna ehhez?

Értelmes válaszokat várok!

2016. jún. 19. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Menj orvoshoz mihamarabb. Nincs személyes tapasztalatom, de eddig mindenki örült, hogy elment és csak azt bánták miért nem hamarabb. 24/f
2016. jún. 19. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Neked még jobb, mint nekem. Én egyáltalán nem tudom húzogatni. Kiverni tudom, meg pisilni normálisan, de csak egy pici nyílás van. ;)

Szűzként le se sz@rom, nem izgat. :)

2016. jún. 19. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Amúgy orvoshoz szerintem megérné elmenni.
2016. jún. 19. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Élettanilag nem súlyos (pénisz növekedését hátráltatja csak), de az életminőségedet nézve az (lelki hatások). Nyújtás, kenőcs rá a konzervatív kezelés, de a műtét is lehet egészen pici is (fitymafék korrekció, fitymaszűkület tágító plasztika).

Infó pl. itt:

[link]

2016. jún. 19. 17:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, elsősorban egy orvos mentes dolgot próbálnék ki mert nagyon parázok az orvosoktól pedig már 18 éves vagyok, nem érzem olyan súlyosnak a helyzetet, hogy teljes körülmetélés kelljen, de meg kell oldani, mert már tényleg ideje lenne a közösülésnek.
2016. jún. 19. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Doki nélkül nem megy! Lehet hogy egy sima triamcinolone hatóanyagú kenőcs, ami 1000 Ft alatti 1 hónap alatt megoldaná a problémádat, de az is vényköteles.
2016. jún. 19. 22:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a kenőcs mit tud?
2016. jún. 19. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem úszod meg az orvost, de lehet, hogy nem is kell műtét.

Viszont ha nem lépsz, szex közben megsérülhet, és az komoly komplikációkhoz is vezethet.

Akár tetszik, akár nem, ez egy egészségügyi probléma, amivel szakemberhez kell fordulni.

2016. jún. 23. 15:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!