Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az hogy "crossdresser"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az hogy "crossdresser"?

Figyelt kérdés
Itt találkoztam ezzel a kifejezéssel.
2016. jún. 19. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Amikor egy fiú lánynak öltözik. ;)
2016. jún. 19. 16:59
 2/8 anonim válasza:
46%
Igen, ahogy az első írja. Elég undorító egy dolog szerintem, de hát van akinek ez tetszik. Felmerül a kérdés, hogy az ilyenek homernyákok-e, vagy nem.
2016. jún. 19. 17:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Wáó. Hát, valami "elrugaszkodottabb" dologra gondoltam, és jól gondoltam. Köszi a válaszokat. :)
2016. jún. 19. 17:08
 4/8 anonim válasza:
47%
Elmebajos emberek, akik nem tudják hova is tartoznak.
2016. jún. 19. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem butaság leszólni, ha nekik jólesik. Az viszont nekem sem tiszta teljesen, hogy akiket izgat, azok melegek-e, vagy inkább biszexek. Aki beöltözik, azaz aki a passzív lesz az ágyban, az inkább meleg szerintem, hiszen ő egy fiút szeretne elcsábítani ily módon. Viszont az aktív fél mégis csak a másik nőies külsejére izgul fel alapvetően, szóval nem tudom...
2016. jún. 19. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Olyan fiúk, férfiak, akik örömüket lelik abban, ha néha nőnek adják ki magukat. Többnyire van egy komoly pszichológiai oka, ami személyenként eltér. Van, aki nagyon jól csinálja, elmehetnél mellette az utcán, anélkül, hogy észrevennéd.
2017. aug. 21. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem ez még mindig egy és ugyanaz, mint a transzexuálitás...csak hát mennyivel jobban, menőbben, trendibben hangzik, hogy "crossdresser vagyok", mint az h "transzvesztita vagyok". :D Őrület ez a világ...
2018. febr. 20. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:

A transzszexuális nemi identitása tér el. Lehet, hogy a legjobb baráto is egy közülük, csak nem mondja el senkinek, mert fél.

A transzvesztita az, aki ellenkező neműként éli az életét, ha csak teheti. Az ilysn személy nagy valószínűséggek transzszexuális

A crossdresser alkalmi transzvesztita, és általában nincs nemiidentitás-zavara.

2018. febr. 24. 23:36

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!