Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden 5. kérdés arról szól, kinek mekkora, hogy kell mérni, fog-e még nőni, milyen hosszú, milyen vastag, mi az ideális, stb? Srácok tényleg ennyire központi kérdés az életetekben a farkatok mérete?
Nekem nem volt központi kérdés, de aztán késői pubertánsban zavart hogy picit barnásabb. Aztán azon voltam fennakadva, hogy nem egyenes.
Csak mostanában aggódom a mérete miatt, de még soha nem írtam ki ilyen kérdést. Kéne már KOMOLYAN egy olyan kategória, hogy PÉNISZMÉRET.
Én írni is fogok a GYIK-nak, remélem, hogy mások is írnak majd.
Annó én is megkérdeztem, hogy az itt levők szerint elég nagy-e. Nem ismertem, hogy mennek a dolgok, számít-e, nem volt még barátnőm, természetes, hogy sokat gondolkodtam ezen a kérdésen, nem? De idővel megtudtam, hogy elég nagy, sőt, van lány, aki túl nagynak tartja, meg amúgy is az a lényeg, hogy használni tudjam.
És ennyi. Nem volt központi kérdés, de tudnom kellett, hogy mi van.
24f
Nekem mérni sem kell. Látom hogy elég nagy, és bárkinek elég lenne.
Ez ugyanolyan önértékelési zavar, mint amivel a "milyen punci tetszik nektek" kérdések kiírói szenvednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!