Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A duci, kövér lányok miért tetszenek kevés pasinak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 13:48
1/30 anonim válasza:
Nekem tetszenek a duci és telt lányok
2/30 anonim válasza:
Nekem is,szívesen kinyalnék most egy duci pinát. :)
3/30 anonim válasza:
Sok pasinak tetszenek, nekem sokkal több pasim volt/lehetett volna amikor volt rajtam bőven plusz, pedig most sem vagyok csontkollekció.
Talán azokat a lányokat nem szeretik akiknek önértékelési gondjaik vannak, bár ez meg nem súlyfüggő.
4/30 anonim válasza:
A Duci szőrös pasik miért tetszenek olyan kevés lánynak XD..
5/30 anonim válasza:
Mert a kövér nőknek nem olyan hangsúlyos a nő formájuk. Nincs nyakuk sem például, így nem hogy nőre, de emberre sem hasonlítanak.
Ráadásul egészségtelen a kövérség, ezt már az agyunk is tudja. Nem alkalmas/méltó hogy a magvainkat pazaroljuk rá, úgysem tud életképes utódokat szűlni.
Na lehet lepontozni.
6/30 anonim válasza:
Mert a legtöbb férfi úgy működik, hogy zsír csak a fenéken és mellen legyen. Nekem is volt duci barátnőm, de többet nem kérnék belőle. Rendesen idegesített, hogy sétálás közben súrlódtak a combjai. Az meg duplán felhúz, ha valaki betegségre fogja. Nyilván van ilyen, de hogy minden, vagy minden második ember ilyen problémával küszködjön, kizárt!
7/30 A kérdező kommentje:
Nekem csak a hasam nagy de nem fogadott el az exem ahogy vagyok,azt akarta fogyjak... Nem tudott elfogadni...
2016. jún. 19. 14:05
8/30 anonim válasza:
Nekem is csak a hasam nagy, de még egy lány se tudott elfogadni. Feleslegesen hisztizel itt, attól nem lesz jobb.
9/30 A kérdező kommentje:
#8 Én nem hisztizek...
2016. jún. 19. 14:10
10/30 anonim válasza:
Most biztos lesz pár jelentkező, aki szívesen udvarolna neked
Amúgy ez az oldal jó arra, hogy az önbizalomhiányban szenvedő emberek kapjanak így kis pozitív visszajelzést
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!