Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy srácként elvárom azt hogy ne csak én keressem a csajt hanem ő is viszont engem?
Szia!
Szerintem itt sok keresni valód nincs nem hiányzol neki ez csak sablon. Ha kavargattok akkor szex lehet vagy hasonló sztori de itt kapcsolat után ne is ábrándozz. Csak játszik veled. Nem érdekled annyira, hogy tegyen is érted ez teljesen egyértelmű. Ha nem keresed akkor is éli a maga világát és jól is érzi magát. Szóval a kérdésre adott a válasz azt hiszem.
Remélem segítettem és sajnálom, hogy ezt kellett írnom.
Egyébként ha megfogalmazod a célokat akkor az alábbiakat tudom javasolni:
Vagy a szexre hajts főleg mert ilyen volt - talán fordul a kocka majd.
Vagy hagyd a fenébe és talán 1 hét múlva ha épp olyanja lesz ő fog keresni téged. De ezzel is csak óvatosan, ne táplálj utána akkora hiú ábrándokat mert még így is pofára eshetsz. Az, hogy unatkozik nem jelenti, hogy aktívan hiányoztál neki egy héten át.
Mi mindent tettél meg érte?
Meg elhívtad randira vagy ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!