Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, engeditek az anált, ha épp menstruáltok?
Figyelt kérdés
A barátom kérlelt, hadd tegye be a popsimba, de én ilyenkor valahogy nem kívánom. Ti hogy vagytok ezzel?2016. jún. 18. 19:07
2/10 anonim válasza:
Nem csak akkor. De ez nem engedely kerdese ha nem vagysz ra tenyleg ne csinald :)
3/10 anonim válasza:
Akkor se és máskor se. Nem vágyom az análra, sosem próbáltam, de nem is akarom. Ezt a barátom is tudomásul vette, (igaz azt mondja hogy majd fogom kívánni), de amikor menstruálok is ugyanúgy szexelünk, ha őt nem zavarja a vér, akkor engem se. :))
4/10 anonim válasza:
Én soha nem engedem.Minek néz Téged a barátod?Ha az egyik lyuk nem használható akkor ott van a másik?Beteg. 19/L
5/10 anonim válasza:
Van, aki menstruációs ciklusnak hívja. Én análhétnek.
6/10 anonim válasza:
se akkor, sem máskor :D
viszont én ugyan úgy szoktam kívánni a szexet,szóval az simán mehet azokon a napokon is :D
7/10 anonim válasza:
Most egy ideje nem menstruálok, de amúgy én olyankor is rendesen (punciba) szexelek, anál NINCS, nem is lesz. Szerencsére a párom sem igényli.
8/10 anonim válasza:
Az utolsó mensimnél 2*is volt popsi szex mindketten imádjuk. 34n
9/10 anonim válasza:
ha nem kivánod nem csináld.
Ha én sexre vágyok akkor mindegy,hogy menstruálok e vagy sem,...és az anál is bele tartozik.
ui:persze kell,hogy barátomnak is legyen kedve hozzá (és gusztusa)
10/10 anonim válasza:
Mi szoktuk csinálni úgy, én is kívánom olyankor. Mondjuk mi szoktuk csinálni análisan máskor is. Mindenesetre nőként mondom, hogy ez egy jó alternatíva azokra a napokra.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!