Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chatrouletten való maszturbációnak milyen veszélyei vannak?
Figyelt kérdés
Egyik "barátom"csinálja és azért kérdezem tőletek hogy elmondjam neki milyen veszélyei vannak neki. Előre is köszi a válaszokat2016. jún. 18. 15:14
1/6 anonim válasza:
az hogy letilthatjàk vagy 2 hétre :D
2/6 A kérdező kommentje:
Én úgy láttam hogy nincsenek is fent adminok mivel minden második veri a farkát.
2016. jún. 18. 15:53
3/6 anonim válasza:
én nem vertem csak póló nélkül voltam és letiltottak
4/6 A kérdező kommentje:
Csak ennyi? Csak letiltanak? És ha sokszor csinálja ezt a barátom akkor mindig csak letiltják?
2016. jún. 18. 16:12
5/6 anonim válasza:
3-as,lehet,hogy az volt a baj,hogy nem csináltad:D
6/6 anonim válasza:
akkor ha nwm leszek letiltva majd előkapom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!