Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fogok mêg regenerálodni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok mêg regenerálodni vagy már ez vêgleges állapot?

Figyelt kérdés
Rendszeresen manszturbálok kb 12-êves koromtól . Már 19 êves vagyok és most jutottam el odáig hogy egyáltalán a szex szoba jőhet . Az első probálkozásnál a párom rajtam ült lovagló pozban és fêlre huztam bugyiját és helyeztem volna be a farkam ,de a behelyezése előtt leált . Ez már sokszor megtőrtênt . Kb egy tuccatszor probálkoztunk de egyetlen alkalommal sem jőtt őssze . Elöző kêrdésemben kaptam választ hogy a sok manszturbálastol elhaltak az udegsejtek a farkamban és már kell neki az a durva ingerlés hogy állva maradjon . Azt szeretnêm tudni hogy ez az êrzéktelenség a farkamnál változhat e vagyis lehet e még olyan amilyenek kell lenni . És fog-e menni a szex valaha is . Előre köszőnöm az êrtelmes válaszokat .
2016. jún. 17. 23:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez marhaság!! Idegi alapon izgulsz ami gátolja a b-e-h-a-t-o-l-á-s-t ennyi!! Semmi baja a farkadnak ha m-a-s-z-t-i közben feláll.
2016. jún. 17. 23:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Mikor magamnak csinálom akkor minden jo . De mikor behelyezésre kerülne sor akkor egyáltalán nem megy . Mêgha verni probálom behelyezés közbe skkor sem . Mit tegyek hogy menyen ? Vajon tênyleg az agyammal van a baj ?
2016. jún. 17. 23:10
 3/9 anonim válasza:

Szerintem nezd még h a nőkre utanna a férfiakra merevedési állapotba lép (bocsi nem akartam ilyen csúnyán fogalmazó )

Hogyha nem jó akkor menj el urológus hoz o tudni fogja

2016. jún. 17. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem stresszelsz nagyon rá közben?

Ha leállsz huzamosabb ideig a masztival elvileg regenerálódnia kéne a "magas ingerküszöbnek".

2016. jún. 17. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyi, tuti nincs semmi bajod :) Az én első barátomnak se ment az első szexnél. Mindkettőnknek első volt, és ahogy belekezdtünk volna lelankadt. Valszeg azért, mert túlizgulta. Én aztán próbáltam neki úgy segíteni, hogy közbe vertem neki, meg segítettem betalálni mert az se nagyon ment neki :D Pedig hát gondolhatjátok én is szűz voltam... dehát így alakult.. Sokáig próbálkoztunk mi is. Nagyon nyomasztotta a dolog, és emiatt több hónapig nem is próbálkozott. Aztán végül rászántuk magunkat és sikerült. Jó az én érdemem azért, mert izgattam közben meg nagyon segítettem neki, de aztán a több sikerélménynek hála aztán magától is ment neki, úgyhogy ne aggódj:)
2016. jún. 17. 23:25
 6/9 A kérdező kommentje:

3-as

Férfiakra nem áll fel egyáltalán . Csakis nôkre . Viszont van ilyen ugymond vágyam hogy barátnőm kênyeztesen análisan . Ezt viszont szerintem csak azêrt akkarom mert tudom hogy milyen kielêgülést adhat ha eccere két helyen kênyeztetnek.

4-es

Hagytam már ki ilyen 2 heteket ês akőzben sokkalta jobb volt a merevedésem . Intenzivebb volt és jobban êreztem mindent . Viszont nem volt mêg olyan hogy kubirjak honapokat igy ês mindig kb masfêl hét fele magamhoz nyulok .

2016. jún. 17. 23:31
 7/9 A kérdező kommentje:

5-ős

Kőszönöm a válaszodat . Szerencsére az ên párom is megértő s helyzetemben ês mêg ő is szüz . Remêlem sikerülni fog nekünk is mint nektek . És idővvel menni fog magamtol is .

2016. jún. 17. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, vágom. Ez csak az agyad játéka. Próbáld meg egy kicsit leszedált állapotban. Az is lehet, hogy még nem pendültök eléggé egy húron. Én olyan vagyok, hogy ismeretlennel nem tudok szexelni.
2016. jún. 18. 00:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha elég hosszú a farkad, meg tudod azt csinálni, hogy a tövénél elszorítod, és úgy rakod be. Az elszorítástól valamennyire felkeményedik, és ha elég hozzá hogy bemenjen a többi megy magától. "Tanulj meg lankadt f..sszal b..szni, és tied a világ"
2016. jún. 18. 00:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!