Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velem van a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Baratommal lassan 6 honapja elunk nemi eletet. Mindig nagyon elvezem az egyuttletet, es el is elvezek vagy lehet h nem?

Mikor magamnak csinalom, akkor onnan tudom h itt a vege h elkezd "hullamozni" a huvelyem, egyre szukebb leszek, es persze nedvesebb. Szex kozben is ezt erzem, van h 2-3x is kis ido elteressel. Mikor alva csinaljuk szinte remegnek a labaim, es nagyon jo erzes. Baratom szerint en csak elvezem, de nem elvezek el, mert o nem erzi(gumival csinaljuk) meselte h o eddig minden baratnojenel erezte, de nalam nem..mikor ezt mondta en nagyon elszomorodtam..bennem van a hiba? Ezek szerint meg soha nem eltem at orgazmust? Vagyis en mindig ezt az erzest szoktam erezni, de megis ez van..

Most tuti azt hiszi h csodot mond az agyban..mindig mindent megtesz ertem, van h 2 oran at csinaljuk es o megsem erzi rajtam.

Szeretem es nem akarok csalodast okozni neki..

2016. jún. 17. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nőként írom: irigyellek azért a hullámzásért.....
2016. jún. 17. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Barátnőm összerándul és 10 másodpercig elakad a szava és levegőt se tud venni orgazmuskor :) igaz, hüvelyit még nem sikerült elérnünk.
2016. jún. 17. 20:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!