Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelenthet az, hogy álmomba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet az, hogy álmomban a volt szerelmemmel szexeltem?

Figyelt kérdés

2016. jún. 16. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
hogy még mindig kívánod :) en is szoktam az ex csajommal ;)
2016. jún. 16. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ééés, szép álom volt vagy rémálom volt ?
2016. jún. 16. 18:57
 3/7 A kérdező kommentje:
nem volt horrorisztikus viszont egy erdők közepén találkoztunk és ott mondtam neki,hogy már nem jelent nekem semmit és elment én meg elmentem a sátorba aludni ám amikor felébredtem azt láttam,hogy lovagló pózban szexelek vele.Abszurd nem de ?
2016. jún. 16. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:

LOL

Az . Álomból még lehet valóság, azt jelenti .

2016. jún. 16. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyébként egy két külön szakasz.

Egy érzelmi, és egy fizikai

-Egy, ahol egy nyugodt, védett helyen találkozol vele, és az idő távlatából érzed, hogy sem harag, sem vágy nem maradt iránta, lezárod a kapcsolatot

-kettő: álmodban merevedésed volt, az álom struktúrája átrendeződött, és mivel ez volt a legutóbbi, legkézenfekvőbb arc, az agyad őt illesztette be.

Semmi jelentősége nincs.

2016. jún. 16. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent vajon, hogy álmomban megbsztam egy lovat?
2016. jún. 17. 00:25
 7/7 A kérdező kommentje:
adam milyen pasirol beszél férfi vagyok ?
2016. jún. 18. 15:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!