Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha megismerek valakit (pl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismerek valakit (pl ismerős által, csak bemutatkozik), vagy szintén ismerős körben látok valakit aki tetszik? 19L

Figyelt kérdés
Rögtön arra gondolok milyen lehet a ruha alatt, vagy milyen lehet az ágyban. Veletek is van ilyen? Hogy lehet ezt kontrollálni? Normális ez egyáltalán? Sajnos nem számítanak a szálak, mindenkit képes vagyok elképzelni így.
2016. jún. 16. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
19 éves vagy. Teljesen normális :D
2016. jún. 16. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nos én férfi vagyok, de nem tudjuk voltál e már férfival, ha voltál akkor milyen régen. Csak be vagy indulva és vágysz rá, ez előfordul nőknél és férfiaknál is. Ha csak olyanokkal fordul elő akik bejönnek neked, nem pedig mindenkivel , akkor pedig hatványozottan igaz. Ez nem probléma, lehet egy kicsit nimfomániás vagy, de lehet csak dúlnak a hormonok. Igazából le kéne valakivel feküdnöd viccen kívül. Viszont lehet erre a kérdésre sok buta választ és sok hülye faszi privát üzenetét fogod megkapni ugye tudod? :D (Más lányok is vannak így, a barátaim is mesélik csomószor, még néha engem is elképzelnek, pedig évek óta barátok vagyunk. )
2016. jún. 16. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Semmi gond! Élénk a fantáziád. És gondolom szexuálisan kielégítetlen vagy!

Megismernélek! f.

2016. jún. 16. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!