Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélte egyik lány barátom, hogy nagyon pisilnie kellett ő meg vissza tartotta, és elkezdett maszturbálni, és mikor bedugta az ujját, elkezdett spriccelni a nedv. Szerintetek miért?
Figyelt kérdés
2016. jún. 16. 11:52
1/5 anonim válasza:
?
Ha orgazmus közben volt,akkor spriccelős orgazmusa volt.A nők nagyobbat tudnak élvezni tele hólyaggal,mert nyomja az idegeket(persze ez csak annál működik,akinek ez nem kellemetlen9
Ha nem volt orgazmusa,akkor meg bepisilt.
Én személy szerint az elsőt szeretném hinni:D
2/5 anonim válasza:
Mivel nem azt írod hogy akkor amikor orgazmusa volt, hanem azt amikor elkezdett maszturbálni, én kapásból arra gondolom hogy ha a hüvely elülső falára kifejtett nyomással a húgyhólyagot is megnyomta, és mivel a medence izmok (pl PC izom) ilyenkor megfeszülnek, elernyednek simán lehet ez az oka.
3/5 anonim válasza:
Egy újabb ostoba kérdés... Kit érdekel hogy összehugyozta magát a csaj?
4/5 anonim válasza:
Az van, hogy én is gyakran maszturbálok pisilés előtt. De én tudom tartani, és orgazmus után elérek a wc-re.
Az vizelet volt, sajnálom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!