Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbalast segito eszkozok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diego22 kérdése:

Maszturbalast segito eszkozok noknek?!

Figyelt kérdés
24 eves vagyok es nemreg szakitottam 3 eves kapcsolatomat az utobbi idobe elegge elhanyagolt igy kenytelen voltam magamhoz nyulni amit idaig sose tettem de tetszett :) es szeretnem meg fokozni egyenlorf uj kapcsolatot nem akarok es futo kalandokat sem inkabb megoldom magamnak hol tudok ilyet vasarolni vibrator ..stb.. ? Es milyen arban van ?

2016. jún. 16. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Hímvesszőt tudnám javasolni.
2016. jún. 16. 11:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszi de amint irtam egyaltalan nem ezt keresem meg korai lene de nem szeretnem elhanyagolni magam es ezert erdekel h milyen meretek vannak es milyen arba
2016. jún. 16. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
2016. jún. 16. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

23 évesen ugyan ebből az okból vásároltam be, elmondom a tapasztalataimat:

-minden létező méret van.

-5 ezerért már megveheted az első vibrátorodat-lesz másik, mert sokat tanulsz belőle, én is épp most fontolom a második megvásárlását.

-az árakban határ a csillagos ég.

-nagyon sok típus van, szerintem tájékozódj először. Ez az oldal itt, a gyikon hirdeti magát, de van itt egy jó cikk a típusokról [link]

-El kel döntened, hogy csikló, hülvelyi, vagy kombinált vibrátort szeretnél. A hüvelyi vibrátorral izgathatod a csikódat, de figyelj arra, hogy mennyire rezeg

-Vigyázz a vibráció erősségével, az enyém olyan, hogy még a csípőcsontom is rezeg tőle, ezért dildóként használom

-olcsó vibrátor hangos vibrátor

-Nem mindig a merev a jó- én egy merev vibrátort vettem vastag, szilikon borítással, de az emberi péniszhez mérve, ez döbbenetesen kemény, és kényelmetlen, mert a hüvelyben van egy természetes ív (nem mintha puha szerszámokkal találkoztam volna előtte, de na.)

-a szilkon borítás nagyon sokat ad az érzéshez, de issza a nedvességet, ezért ha olyan vagy, mint a Niagara, valószínűleg akkor is kell hozzá síkosító (1000-1500 ft) Érdemes a gyártó saját márkáját használni

-a legrosszabb a műanyag, és fém vibrátor: túl meleg, és hideg.

-a bársony tároló tasak szöszei rátapadnak, jobb a szatén

-szilikonos vibrátor+szilikonos síkosító-kémiai reakció NEM SZABAD

- Ha van lehetőséged, térj be egy üzletbe: itt kézbe veheted, és az orrodhoz érintheted, hogy tudd: mennyire rezeg.

25/N

2016. jún. 16. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is hasonló okokból vásároltam egyet.:)

Az előttem író jó összefoglalta,tényleg nehéz választani annyi fajta van.

Esetleg még annyit tennék hozzá,hogy ne vásárolj túl vastagot,mert nem szerencsés megszokni a nagyobb méretet.Az enyém kb.3 cm-es de mennyekben érzem magam maszti közben,sokkal jobb,mint csak kézzel.Enyém erezett és van makk része, nem csak az a rúd vibri.Nekem is az első biztosan van ennél jobb is,de jelenleg nagyon jó pasi pótló.:)21/L

2016. jún. 16. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:
D.gni mé' nem akartok?
2016. jún. 16. 13:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi csajok :) sokat segitett amiket leirtatok ratok halgatok viszont van itt koztunk egy pasi is :D itt nem azon van a hangsuj h dugni nem akarunk mert szuksegunk van ra csak most ez a lehetoseg van :)
2016. jún. 16. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Kérdező:

Szívesen, és hajrá!

6-os

a kérdező leírta jól: futó kapcsolat nem játszik, és szüksége van az embernek két kapcsolat között is a szexuális kielégülésre. Belefutni egy kapcsolatba csak a szexért nem okos dolog.

2016. jún. 16. 13:36
 9/9 anonim válasza:
Nekem szilikonos van "nyuszival"ami birizgálja a csiklót nagyon szeretem neten rendeltem.
2016. jún. 17. 06:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!