Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nektek melyik síkosító vált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek melyik síkosító vált be a legjobban anális szexhez? Fiú lány részére

Figyelt kérdés
2016. jún. 16. 09:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyál.
2016. jún. 16. 09:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek elég nedves az előnedvvel a farkam és simán becsusszan :)
2016. jún. 16. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Mindegy, csak durexet ne, az nagyon hamar "kifárad".

Sok jó van, a durexen kívül nincs igazán rossz, nem nyúlsz mellé. :)

Én a Joydivision Aquaglide nevű termékét használom, nagyjából 1000-1500 ft körül van az ára (dm.ben vettem) apró a tubus, de a síkosító bőséges, és sokáig eláll (van, amit felbontás után csak rövid ideig használhatsz) vízbázisú, így jó mindenhez, óvszerhez, játékokhoz, análhoz.

Van két féle, az egyik vegetáriánus (árban nincs különbség) én azt jobban szeretem, az illata miatt.

2016. jún. 16. 09:24
 4/11 October15 ***** válasza:
52%
3.: Vega síkosító? WHAT?! A többi miből készül darált kutyából?
2016. jún. 16. 09:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem néztem utána, de így hasra ütés szerűen, nyílván a nem vegát azt zselatinnal, vagy ilyesmivel sűrűsítik. Az pedig állati porcból van.
2016. jún. 16. 09:46
 6/11 anonim ***** válasza:

October15

Nem tudom,mert ennek a fajtának van nem vega változata is, és szőrt nem találtam benne.

De a kedvetekért előástam mindkét tubust,itt vannak az infók:

A vega verzión (áttentsző csomag, zöld betűk, és kupak) az áll, hogy ez volna a világ első 100%osan természetes síkosítója, és nem tartalmaz olajat, és illatosítót.

Itt az ingredients címke tartalma:

Nem vega:

Aqua, Glycerin, Hidoroethycellulose, Solidum, Methylparaben

Vega:

Aqua, Glycerin, Aqua Solidumnlactate, Xantan Gum, Levlinic Acid, Solidum Levunate

Ami jó még benne (mindkettőben) hogy vízbázisú, és nincs benne színezék, ezért nem hagy foltot. Ez külön jó az olaj alapú síkosítókkal szemben, amelyet barmi nehéz kimosni a lepedőből.

Mindig figyelj rá, hogy az ízesített, és színezett síkosítók foltot hagynak!

2016. jún. 16. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:

* a világ első 100%-osan természetes orvosi síkosítója.

A mondat így értelmes, hiszen az olajak természetes síkosítók, és évezredek óta használják őket.

2016. jún. 16. 10:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Na, de megvan a márka weblapja, szerintem itt mindent megtalálsz. (és nem állítom, hogy ez volna a legjobb. Csak azt, hogy nekem ez bevált.)
2016. jún. 16. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
2016. jún. 16. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:

hmm.. nem használunk

mire odajutok már simán elég a puncinedv is :D

az a legjobb síkosító és tökre bio is

bár az igaz h nem vega :DDD

N

2016. jún. 16. 12:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!