Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik síkosító vált be a legjobban anális szexhez? Fiú lány részére
Mindegy, csak durexet ne, az nagyon hamar "kifárad".
Sok jó van, a durexen kívül nincs igazán rossz, nem nyúlsz mellé. :)
Én a Joydivision Aquaglide nevű termékét használom, nagyjából 1000-1500 ft körül van az ára (dm.ben vettem) apró a tubus, de a síkosító bőséges, és sokáig eláll (van, amit felbontás után csak rövid ideig használhatsz) vízbázisú, így jó mindenhez, óvszerhez, játékokhoz, análhoz.
Van két féle, az egyik vegetáriánus (árban nincs különbség) én azt jobban szeretem, az illata miatt.
October15
Nem tudom,mert ennek a fajtának van nem vega változata is, és szőrt nem találtam benne.
De a kedvetekért előástam mindkét tubust,itt vannak az infók:
A vega verzión (áttentsző csomag, zöld betűk, és kupak) az áll, hogy ez volna a világ első 100%osan természetes síkosítója, és nem tartalmaz olajat, és illatosítót.
Itt az ingredients címke tartalma:
Nem vega:
Aqua, Glycerin, Hidoroethycellulose, Solidum, Methylparaben
Vega:
Aqua, Glycerin, Aqua Solidumnlactate, Xantan Gum, Levlinic Acid, Solidum Levunate
Ami jó még benne (mindkettőben) hogy vízbázisú, és nincs benne színezék, ezért nem hagy foltot. Ez külön jó az olaj alapú síkosítókkal szemben, amelyet barmi nehéz kimosni a lepedőből.
Mindig figyelj rá, hogy az ízesített, és színezett síkosítók foltot hagynak!
* a világ első 100%-osan természetes orvosi síkosítója.
A mondat így értelmes, hiszen az olajak természetes síkosítók, és évezredek óta használják őket.
hmm.. nem használunk
mire odajutok már simán elég a puncinedv is :D
az a legjobb síkosító és tökre bio is
bár az igaz h nem vega :DDD
N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!