Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan elesszem fel a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan elesszem fel a szexet kettőnk között? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Tobb mint 6 eve vagyunk egyutt párommal. 18 evesen jöttünk ossze. Akkoriban napi tobbszor is csináltuk,mindig volt orgazmusom,változatos volt vele a szex. Kb ket eve elértünk oda, hogy mar ha havonta 1* csináljuk az jo.. Ő akarna én utasítom el mert kissé onzove vált az agyban. Mar nem izgat elotte ha igen max 1 perc ami nem eleg. Beszeltem mar vele errol de lényeges változás nem tortent. Ti akiknek volt mar a kapcsolataban ilyen probléma hogy oldottatok meg? Nagyon igényelnem a szexet de ha bele gondolok mit kapok tole majd inkabb nem..

2016. jún. 16. 07:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Ehhez mindkét fél kell!

Ha az eqyik fél nem hajlandó, nem akar változtatni, akkor nem naqyon van mit tenni. A "tünetek" alapján félő, h rádunt, ha a beszélqetés nem seqít, akkor cselekedj.

Kezdj el te új dolqokat a kapsolatban, a szexben, maqadtól. próbál izqalmasbbá tenni.

Ha ez sem seqít, akkor ennyi volt...

Méq annyi, hoqy maqadat is meq kéne vizsqálni, h nem változtál-e neqatív irányba ilyen téren!

A tüzet folyamatosan kell táplálni, sosem szabad haqyni kialudni. A működő párkapcsolat nem csak van maqától, hanem dolqozni kell érte.

Kellenek állandó dolqok, meq új dolqok, amik akár állandóvá is vélhatnak menet közben. más dolok meq kikerülnek at állandók közül. Szexben is, meq a kapcsolat többi aspektusában is.

Mi szintén 6 éve vaqyunk eqqyütt, de nekem ez a 3. komoly kapcsolatom, és ezt már tudatosan építem.

2016. jún. 16. 07:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindig mondja hogy ugyan ugy kivan mint mikor megismert. Meg szokta kérdezni mi a baj,mit csináljon,hogy nekem jo legyen. Megbeszéljük de mégse ugy tortenik. Szeretnek elojatekot sok izgatast megsem kapok igy nem azt az élményt kapom amire vagyom. Nagyi szeretem es o is engem. Kozos jogot tervezgetjük de ha ez nem jon helyre akkor nem tudom,hogy lesz e jovoje az egésznek.
2016. jún. 16. 07:58
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

6 év után semmi nem uqyanolyan!

ha iqen, akkor baj van, mert nem jutottak el sehová, és a nem fejlődő, változó kapcsolat halott kapcsolat...

szexuális téren is!

én nem uqyanúqy kívánom a párom szexuálisan, hanem teljesen máshoqy mint 6 éve, amikor méq új volt az eqész...

amit ti csináltok az a probléma szőnyeq alá söprése

2016. jún. 16. 08:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez cserés lesz ... Bazz 6 év után havi egy ... ne már ... 15 év után is napi szinten igenyletem, majd negyven évesen és nem volt unalmas (sőt már csak az tudott működni kettőnk között). Ezt így nem érdemes folytatni, mert félredugás lesz a vége ...
2016. jún. 16. 08:28
 5/10 anonim ***** válasza:

4-es leírta a tutit. Mondom ezt 39 évesen!

Gondolkodj. Ez kell még neked vagy 30 évig vagy igazi szexuális élet. Ha elég a félrekefe, akkor hajrá, ha tudsz hatni a pasidra, akkor ok. De sajnos felmerül a harmadik lehetőség.

2016. jún. 16. 09:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet , hogy a vege szakítás lesz. Viszont eloszor megprobalnam megmenteni.
2016. jún. 16. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Kihunyt a szerelem lángja, gyerek nincs gondolom, szakítás következik. Írhatnám, hogy vegyél szexi fehérneműt és viselkedj ku...vásan, de lehet, az sem segít.
2016. jún. 16. 11:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Aszem nem véletlen a statisztika, hogy a válások zöme a kritikus 7 évnél következik be (nekm is 7 évnél volt a válóper).

Ha igaz - s biztos igaz -, hogy az ember összes sejtje 7 évenként kicserélődik, akkor 7 év után már mindkát fél idegenné válik...

(azt nem értem csak, hogy az emlékeink évtizedekig megmaradnak, az agyban mégsincs sejtcsere, vagy átadja a régi az újnak az infót? ? )

2016. jún. 17. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, uccsó jól írja. Hét év alatt kicserélődnek a sejtek, és ha nem tápláljuk folyamatosan a tüzet, valóban idegenekké válunk egymás számára. Vagy testvérekké, ami szintén nem az igazi párkapcsolat záloga. Ahhoz, hogy a szerelmeskedés ne silányuljon az évek alatt "sietősférji lihegéssé" (Marquez), édeskevés a szexuális vágy. Ahhoz napközben is imádni kell a parterünket, s annak minden porcikáját. Sajnos ahhoz, hogy ezt az állapotot elérjük, nagyon sokat kell tanulni. Tanulni pedig leginkább saját hibájából tud az ember, és kérdés, hogy a partner türelme/szerelme kibírja-e azt a sok hibát.

Az első házasságom nekem is ráment. Mi a 0-ról indultunk, és nagyon sokat kellett dolgoznom, hogy meglegyen mindenünk. Eközben azonban a feleségem nem tudta nőnek érezni magát mellettem. Sohasem voltam otthon, másod- és harmadállásokat vállaltam, hétvégenként kőműves mellé jártam segédmunkásnak. Hiába volt jó a szex, ha férjként, társként egy 0 voltam. Az is hiba volt, hogy előteremtettem mindent. Ha egy párnak meglesz mindene, ha nincs már közös cél, ha nincs új elérendő csúcs, az is ki tudja üresíteni a házasságot. De ez már egy másik történet.

2016. jún. 17. 13:18
 10/10 anonim ***** válasza:

"(azt nem értem csak, hogy az emlékeink évtizedekig megmaradnak, az agyban mégsincs sejtcsere, vagy átadja a régi az újnak az infót? ? )"

Igen, átadja. Ha megfigyeled, az emlékeid olyan dolgokról szólnak, amiben valami fura, váratlan történt. Ha egy postás mindig 10 órakor csenget, a kutya se fog emlékezni rá hogy március 12-én, kedden délelőtt 10-kor jött a postás. Ha egy esős vasárnap délután fel kettőkor jön, miközben épp szunyókálni készülsz, az megmarad az emlékeid közt. A váratlan események elraktározása fontos ugyanis a túlélés szempontjából. Ha szunyókálni készülsz, és valóban elszunyókálsz, az történik, ami várható volt, és az agy nem fog tárhelyet pazarolni az esemény elraktározására. Ha valami megzavar, az elraktározódik.

2016. jún. 17. 13:36

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!