Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt érzelmi kiégésnek lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt érzelmi kiégésnek lehet már nevezni? 23/f

Figyelt kérdés

Elég sokat csalódtam mármint párkapcsolatokban, de őszintén szólva annyira nem érdekel viszont eléggé megviseltek a dolgok az is ,ha mondjunk velem csesztek ki vagy ,ha én csesztem ki valamelyik volt barátnőmmel. Nem vagyok az a típus, hogy engedem magam "földre teperni" szóval nem arról van szó, hogy engem most mennyire bántottak bár komoly sérelmek is történtek leszarom voltak kapcsolataim amik csak a szexről szóltak voltak olyanok is ami mellett örökre eltudtam volna kötelezni magam csak szar volt vele a szex..volt olyan, hogy megvertem a barátnőimet szóval minden. A lényeg az, hogy néha hiányzik egy kis gyengédség majdnem 2m vagyok, és 100 kg szóval elég furcsának tűnhet, de néha majdnem sírni van kedvem a magánytól amit megérdemlek talán viszon,ha nőt látok vagy olyant akivel akár komolyabb is lehetne csak a szexre tudok gondolni, és ez fájdalmat okoz szó szerint...és nem tudom mivan velem...

szóval valaki tudja miről lehet szó?

2016. jún. 16. 01:34
 1/6 anonim ***** válasza:
"volt olyan, hogy megvertem a barátnőimet" -> ????
2016. jún. 16. 01:37
 2/6 A kérdező kommentje:
igen...részletesebben egy bandában voltam ahol drogot árultunk folyamatosan 24 órában mindennap ebben az időben kb idegbeteg voltam, és szerintem pánik beteg is:) mert kb mindennap meghalhattam volna továbbá drog függő is..fusztrált volt mindennapom gyomor görcs/rendőrségi ügyek/megfigyelések.. hozzám szólt valaki ütöttem. Szégyenlem a múltamat , de ez törént szóval akkor nem voltam alkalmas párkapcsolatra...tovább nem folytatom
2016. jún. 16. 01:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Értem, akkor neked sem volt könnyü fiatalkorod... Ha hosszabb ideig nincs párod előfordulhat hogy mindenkiben a társat keresed, ez valahol természetes... Sajnos nehéz megtalálni azt akivel lelkileg és testileg is összeilletek, csak abban tudsz bízni, hogy a Sors összehoz vele... De ha nagyon elviselhetetlen a fájdalom, próbáld meg kibeszélni magadból... Ha családdal barátokkal rossz a kapcsolat de anyagilag megengedheted, pszichológus... Nem szégyen
2016. jún. 16. 01:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tippet:) már az is sokat segített, hogy ezt leírtad!
2016. jún. 16. 02:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem :P De vigyázz a GYIKkel, rengeteg itt a megkeseredett nyomorék akik mindenki mást elítélnek, szerencséd volt hogy én válaszoltam elsőnek, de ha egy ilyen írt volna azzal valószinüleg csak még rosszabbul érezted volna magad :/
2016. jún. 16. 02:14
 6/6 icu75 ***** válasza:
Nem vagy kiégve,ha fáj neked az hogy csak szexre kell egy lány.Gondolom a sok csalódás (magadban is) váltotta ki. De ahogy olvastalak,úgy jött le,hogy te változtatsz ezeken a dolgokon. Nem könnyű,az biztos. Hidd el ha már "rendben leszel" vissza fog térni az is hogy nem csak szexet tudsz elképzelni lánnyal,hanem érdekelni fog a személye is.
2016. jún. 16. 06:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!