Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha mar nem vozodok szexálisan a páromhoz?
Figyelt kérdés
Egycerüen már nem tudunk kozosulni az éjel... Már nem tud lekötni az ágyban sem. Ijenkor mi a tehendo? Nem tudom ott hagyni mert van 4 gyerekunk mar ugyhogy ez nem konyü anyosomekkal egy hazba elunk.
22/no
2016. jún. 16. 01:08
1/13 anonim válasza:
"Már nem tud lekötni az ágyban sem." Akkor kössön az asztalhoz.. 22 évesen 4 gyerek WTF! Hány éves szültél először? :O
3/13 A kérdező kommentje:
17eves voltam amikor megszultem az elsot. 19 amikor jot a masodik, és most ebben az evben februárban szultem egy iker párost. A valaszra kontcentraljatok elore is koszonom!
2016. jún. 16. 01:13
4/13 anonim válasza:
már nem persze,de gyereket kell csinálni akkor igen.
5/13 anonim válasza:
Elhiszem hogy szegények vagytok de azért ne az óvszeren spóroljatok már, késöbb egy gyerek sokkal többe fog kerülni...
6/13 anonim válasza:
ezt birom,panaszkodnak hogy nem könnyű,de a gyereket csinálják,feszt,agyatlanul.ez megy.
7/13 anonim válasza:
Szerintem jobb híján b*zd megad a falhoz...akinek 17 évesen volt annyi esze, hogy gyereket csináljon, de 22 f*hiányban szenved azt komolyan mondom ...de halál komolyan, ha nem büntetnék kinyírnám az ilyet. Ja de amúgy tök mindegy mert max 2 év múlva ott hagyod a gyökeret aztán majd az egyik gyereked b**i lesz vagy valami csak azért, mert anyukának zümmögött a méhe...gratulálok elb**tad az életed viszont még menthető vagy másnak ne csezd el. 23/f
8/13 anonim válasza:
Amúgy tényleg gondolkozhatnál, 1 gyereket is iszonyú nehéz felnevelni (ténylegesen felnevelni, nem megszülni aztán 4 évesen a boltba küldeni "önállósodás" cimszó alatt mert annyira szarsz rá)... Aztán majd ne ide gyere pár év mulva kiirni h miért ilyen szemét a legtöbb pasi meg kihasznál mindenki stb...
9/13 anonim válasza:
Ha csak abbol indulok ki hogy nem tud helyesen írni es van neki 4 pujaja 20evesen akkor ugy gondolom hogy o nem lehet mas csak egy buta aluliskolazott 4 osztalyos igenytelen c*g*ny
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!