Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, miért jó ha tépitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért jó ha tépitek a lányok hajat szex közben, és a paskolas?

Figyelt kérdés

2016. jún. 15. 22:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9%

1# Te latszik meg egy novel nem voltal..

Ez pedig a pasik latens himsovinizmusanak a kivetulese. Senkinek nem engednem hogy a hajam huzza.

2016. jún. 15. 23:05
 12/23 anonim ***** válasza:
60%
Orálnál te meg kapd el a pajeszát aztán annál fogva húzzad .
2016. jún. 15. 23:09
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért csinálja, kérdeztem már tőle többször is, 😑azt mondja hogy a ,,jó nagy kerek és formás seggem" bénítja, ha utheti. És s hajamat pedig azért húzza mert a derekam ér és eléri :Ő

Amúgy mindig én megyek el először úgy hogy rajta ülök aztán ő mondja hogy ,,kutyapoz " !

2016. jún. 15. 23:14
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert jó alázni a buta kis ribiket.
2016. jún. 15. 23:39
 15/23 anonim ***** válasza:
azért csinálja mert csak magával törödik,te meg szenvedj.önzöség a köbön.érzelem feléd kb nulla.
2016. jún. 15. 23:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Én szeretem, ha csapkodja a fenekem a barátom (NEM KÉREK ÜZENETET)ezért értem amit mond. Izgi.

De ha te kifejezetten kéred, hogy ne tegye, és mégis teszi..

Én többet le sem feküdnék vele.

2016. jún. 16. 00:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem az a ketdes h miert. Hanem inkabb az h miert hagyod, ha te nem szereted...
2016. jún. 16. 00:32
 18/23 anonim ***** válasza:

De miért hagyod???????

Akinek bejön a BDSM,annak ez lehet jó is,de az is úgy működik,hogy előtte a felek megbeszélik,hogy mi fér bele.

Amúgy meg nem megkérdezni kellene,hanem kijelenteni,hogy neked ez nem jó,nem szereted,hagyja abba,vagy ha nem tudja akkor keressen mást.

Egyébként szerencséje van,hogy nem az én pasim,mert ha az enyém kezdené el tépni a hajam én tuti szétkarmolnám a farkát,ha meg ép rövid a körmöm akkor meg ízlésesen lecsavarnám a heréit,a jóanyjával szórakozzon ne velem

2016. jún. 16. 01:33
 19/23 anonim ***** válasza:

A helyes válaszok (Kérdező, gondosan olvasd el) a 10-es és a 18-as.

A heyes megoldás neve: Kommunikáció

2016. jún. 16. 06:26
 20/23 A kérdező kommentje:

Hát tudjátok van az hogy ,,ha egy nő nem elégíti ki a ferfi szexuális vágyait, akkor máshol keresi "

Ezt nem szeretném! 5eve vagyunk együtt, de már unom, hogy minden kívánságát lesem!

2016. jún. 16. 07:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!