Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek jobban a nők, ha izmos vagy és jóképű, ha gazdag vagy intelligens, szellemes, humoros, családcentrikus, megbízható stb?
1. Ne purcanj ki alattam az ágyban, mert én szeretek csatakosra izzadni, miközben megszerzem tested azon darabkáit ami engem a fellegekbe repít.
2. Csipkebokor vessző
3. Ha van öniróniád
4. Ha nem borulsz le a lábaim elé és nyalogatod a tűsarkú csizmám sarkát, mert pinám van. Tehát tudsz emberként és egyenlőként kezelni.
5. Egészséges az önbizalmad
6. Van egy alapmüveltséged.
7. Az ágyon kivül is le tudsz foglalni.
8. Barátok tudunk lenni.
Ha ezek megvannak, akkor a kölcsönösség elvén megtartalak
Nézz szét a világban. Nézd meg a párokat. Csak jóképű,kigyúrt állatok és gazdag csókák láthatók lányokkal? Nem, rengeteg párt látni, kik ilyenek, kik olyanok. Az a baja hogy mivel sok pasinak eleve a feltűnő csajok jönnek be, őket figyelik, ők pedig valószínűleg szintén feltűnő pasikkal fognak kézen fogva járkálni. De ha nem lennének ilyen felületesek ezek a szemlélők és megnéznének minden nőt, hamar rájönnének, hogy a világon sokkal több boldog, de átlagos pár van mint feltűnő.
Egy normális nő számára természetesen nagyon fontos a személyiség, intelligencia, hogy a férfi ne csak szexpartner legyen, hanem társ, barát is. Ha szeretnének megállapodni, akkora családcentrikusság is jó pont. De persze a külső is fontos annyira, hogy kellemes megjelenésű és ápolt legyen az illető férfi.
Egy normális kapcsolatban a személyiséga legfontosabb. A pénz meg a külső csak kifogás, amit a lúzerek találnak ki, hogy ne kelljen szembenézniük azzal, hogy az ő hibájuk, hogy undorodnak tőlük a nők.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!