Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az a ( + ) amitől 5* - ös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a ( + ) amitől 5* - ös egy szex és topp 10 - es a partner az ágyban!?

Figyelt kérdés
Úgy értem, van aki az előjátékra esküszik, van aki az érzelmekre. De gondolom ez is mindenkinek más... !!??

2016. jún. 15. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
A sin(x) függvény Riemann-integrálja a -PI, PI zárt intervallumon.
2016. jún. 15. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Én a kissé ösztönszerű, már már állatias szexet preferálom. A romantika és érzelem maradjon meg a gyertyafényes vacsikon, vagy randikon, esetleg szex elött vagy után. De nekem a szexnél az agyamnak kakukk van és csak az működik amit az ösztönöm diktál. Ha tudok gondolkodni akkor ott a szexel vagy a pasival gond van. Az önző pasikat szeretem, akitől az orgazmusom, mint egy hiéna kell kitépjem a ragadozó karmaiból a zsákmányt és magamnak megszerezni a koncot.
2016. jún. 15. 17:45
 3/7 A kérdező kommentje:

# 1. Kac - kacc !! ;) :D

# 2. Nekem is úgy van, hogyha lassan is kezdjük.. Muszáj vevadulni, muszáj éreznem, hogy kihozom belőle a vadállatot és mindig átkapcsolunk észrevétlenül, de van hogy a végére a 2. orgazmusra megint vissza veszünk.

Eleve hüvelyi orgazmusom csak a vad szexnél van, lassúnál csak csiklói :D

2016. jún. 15. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Detto kérdező! A hüvelyi orgazmusnál az kell, hogy a lelkem is kikeféljék. Csiklónál meg a langyosabb szex megy.
2016. jún. 15. 18:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Szó szerint.. (Y) :D úgy képes vagyok minimális szünettel 3x is elmenni. A csiklói pedig, néha az első után fáj, ha újra ingerelve van...

Szeeretem, ha " bele vagyok kefélve az ágyba stb.. " ömlik rólam a víz és beszélni se tudok... :D

2016. jún. 15. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha fogja a nyakamat közben, felemel és úgy csináljuk, irányít és férfias. Izgalmas helyszín, jó parfüm plusz pont. Érzelem nem kell, előjáték sem.

N.

2016. jún. 15. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne is mond... Eddig tök jól bírtam a cölibátust, most meg megint minden tagom síkít a szexért... De rossz lennék apácának :D

Egy jó menet után rólam is patagszik a víz, és tisztára le vagyok zsibadva.

2016. jún. 15. 18:20

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!