Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a ( + ) amitől 5* - ös egy szex és topp 10 - es a partner az ágyban!?
# 1. Kac - kacc !! ;) :D
# 2. Nekem is úgy van, hogyha lassan is kezdjük.. Muszáj vevadulni, muszáj éreznem, hogy kihozom belőle a vadállatot és mindig átkapcsolunk észrevétlenül, de van hogy a végére a 2. orgazmusra megint vissza veszünk.
Eleve hüvelyi orgazmusom csak a vad szexnél van, lassúnál csak csiklói :D
Szó szerint.. (Y) :D úgy képes vagyok minimális szünettel 3x is elmenni. A csiklói pedig, néha az első után fáj, ha újra ingerelve van...
Szeeretem, ha " bele vagyok kefélve az ágyba stb.. " ömlik rólam a víz és beszélni se tudok... :D
Ha fogja a nyakamat közben, felemel és úgy csináljuk, irányít és férfias. Izgalmas helyszín, jó parfüm plusz pont. Érzelem nem kell, előjáték sem.
N.
Ne is mond... Eddig tök jól bírtam a cölibátust, most meg megint minden tagom síkít a szexért... De rossz lennék apácának :D
Egy jó menet után rólam is patagszik a víz, és tisztára le vagyok zsibadva.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!