Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Párommal a szeretkezés általában úgy zajlik, hogy ő elmegy, viszont nekem a legtöbb esetben nem sikerül. Ennek ellenére én nagyon élvezem vele a dolgot, ő mindent megtesz, odafigyel rám, semmi gond nincs. Ez a dolog csak őt zavarja nagyon, látom mindig az arcán, hogy teljesen maga alatt van ilyenkor, hiába mondom neki, hogy semmi baj nincs, nem érzi magát elég jónak. Mit mondhatnék neki vagy mit tehetnék, hogy javítsunk ezen a dolgon? Én elhiszem, hogy neki nagyon fontos lenne, hogy nekem is sikerüljön elmenni, de sokat olvastam ezzel kapcsolatban és tudom, hogy a nőknek nem olyan egyszerű ez, neki is mondtam, hogy nem vele van a baj, de hiába beszélek. Fáj látni, hogy őt ennyire zavarja és semmit nem tudok tenni.
Ha igen akkor szeretkezes kozben is nyugodtan magadhoz nyulhatsz es hagyd h kozben segitsen.szexi is lesz neki a latvany es orulni fog h elmentel.
2016. jún. 15. 16:25
2/9 anonim válasza:
Ha közben a csiklódat izgatod akkor sem?Ha Ő elélvezett akkor Téged nem szokott tovább kényeztetni,kinyalni?
Ez elvárható lenne.:)19/L
2016. jún. 15. 16:29
3/9 A kérdező kommentje:
de igen szokott, és volt már hogy segítettem magamon de azt is rossz néven vette, ismét úgy fogta fel hogy ő nem elég jó nekem :/
2016. jún. 15. 16:31
4/9 anonim válasza:
Rossz a felfogasa...
A szex 2 emberrol szol. Az h segitesz magadnak nem azt jelenti h ot kiulteted a kispadra.
Fel kell fognia h sajat magadnak konnyebb orgazmust okoznod, hisz az a te tested.
De esetleg mondd neki hangosan h pontosan mit csinaljon.
2016. jún. 15. 16:35
5/9 A kérdező kommentje:
hát igen, ezen a téren van egy kis baj az agyával, talán ezt még ő is tudja :D de képtelen máshogy felfogni ezt, mindig magát hibáztatja
2016. jún. 15. 16:51
6/9 anonim válasza:
Talan kerd meg h masztizzatok egymas elott. Ez izgi is lehet, meg talan tanul is abbol amit lat h hogy nyulsz te magadhot
2016. jún. 15. 16:53
7/9 anonim válasza:
Ha túl hamar megy el, akkor ne olvass tovább.
Ha viszont sokáig csinálja, és nem tudsz elmenni, akkor próbálja meg azt többféle pózban, hogy nem csak ki-be mozog benned, hanem közben kicsit fel-le is, vagy mozoghat simán előre-hátra is, csak SZÖGBEN tegye be a puncidhoz képest, így a farka teljesen máshogy fog érződni bent. Hidd el, sokkal jobb lesz úgy :)
2016. jún. 15. 17:02
8/9 anonim válasza:
Kitanulta az erogén zónáidat? Hogyan zajlik nálatok az előjáték? Ilyen esetekben általában az szokott a baj lenni, hogy a pasi túl hamar nyúl a nagyágyúkhoz. (cici, punci) Nem hagy időt neked bemelegedni. Azt hiszi, ha ő már készen áll az aktusra, akkor te is.
2016. jún. 15. 17:06
9/9 A kérdező kommentje:
az előjátékkal nincs baj, van hogy hamar elmegy, de van olyan is hogy egész sokáig bírja, viszont akkor se sikerül nekem mindig. egyébként köszönöm a válaszokat és a segítséget :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!