Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen volt az első szex?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak? Mit kellene csinálni hogy élvezze mind2 fél?2016. jún. 15. 12:40
1/5 anonim válasza:
Elkell lazulni mind két felnek és nem egy darab deszkának lenni és rá görcsölni..
2/5 anonim válasza:
Fájt, de túl lehetett élni. A legjobb élményem az vele kapcsolatban, hogy a barátom nagyon odafigyelt rá, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzon, illetve a lehetőségekhez képest minél jobb legyen. Ami megható volt, és olyan bensőséges.
3/5 A kérdező kommentje:
Véreztetek? Mikor erősen megujjazott akkor véreztem. Most is fogok akkor?
2016. jún. 15. 13:47
4/5 anonim válasza:
2. vagyok. Mikor először megujjazott, kicsit véreztem, első aktusnál is. Érdekes módon viszont mikor egy hétre rá találkoztunk és újra megujjazott, na akkor eléggé véreztem. Valószínű akkor szakadhatott el a szűzhártya maradéka, és lehet, pont ott ment valami ér. De egy tisztasági betétet betettem, és aztán szépen abbamaradt. Tisztasági betét amúgy jó, ha lesz nálad. ;)
5/5 anonim válasza:
Figyelt, igyekezett, hogy minél jobb legyen, felizgaqtott, "elnyalt"...
És rhadtul fájt, mikor betette.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!