Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen volt az első szex?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak? Mit kellene csinálni hogy élvezze mind2 fél?
2016. jún. 15. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Elkell lazulni mind két felnek és nem egy darab deszkának lenni és rá görcsölni..
2016. jún. 15. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Fájt, de túl lehetett élni. A legjobb élményem az vele kapcsolatban, hogy a barátom nagyon odafigyelt rá, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzon, illetve a lehetőségekhez képest minél jobb legyen. Ami megható volt, és olyan bensőséges.
2016. jún. 15. 13:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Véreztetek? Mikor erősen megujjazott akkor véreztem. Most is fogok akkor?
2016. jún. 15. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Mikor először megujjazott, kicsit véreztem, első aktusnál is. Érdekes módon viszont mikor egy hétre rá találkoztunk és újra megujjazott, na akkor eléggé véreztem. Valószínű akkor szakadhatott el a szűzhártya maradéka, és lehet, pont ott ment valami ér. De egy tisztasági betétet betettem, és aztán szépen abbamaradt. Tisztasági betét amúgy jó, ha lesz nálad. ;)
2016. jún. 15. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyelt, igyekezett, hogy minél jobb legyen, felizgaqtott, "elnyalt"...

És rhadtul fájt, mikor betette.

2016. jún. 16. 08:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!