Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Chaturbate kamerazas?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chaturbate kamerazas?

Figyelt kérdés

Ha chaturbate-on akarom magam kamerazni,de nem akarok penzt keresni meg semmi ilyesmi,csak siman szorakozni ,akkor azt ugy lehet? Es meg egy kerdes: hogy lehet eltuntetni a varost es orszagot a bioban?

Elore is koszonom a normalis valaszokat.

2016. jún. 15. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem tokeneket kapsz és azokat vagy beváltod, vagy felhasználod vagy nem csinálsz vele semmit.

A tartózkodási helyét szerintem senki nem tudja levenni, de azt írsz be oda, amit akarsz. Ill, ha nem akarod, hogy magyarok kövessenek, akkor letiltod az országot, meg beállítod, hogy csak regisztráltak követhessenek.

2016. jún. 15. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is csináltam semmi csak nem kell igazolnod magad hogy 18 multál bankszámlaszámmal ugy nem kapsz pénzt érte azt nem tudom hogy hogy lehet eltüntetni csak azt hogy én beállítottam hogy magarok ne láthassák ugye sose lehet tudni ki néz vissza xD
2016. jún. 15. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Én szoktam kamerázni secretbadboy néven (ez itt a reklám helye :-D).

A várost és az országot nem kötelező beírni. :-)

Én amúgy nem tiltottam le, hogy magyarok ne láthassanak.

Ha csaj lát azt nem bánom, pasas ismerős meg tuti nem fog látni,

legalábbis nem tudok róla, hogy lenne olyan érdeklődésű ismerősöm... :-D

2021. jan. 26. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Most is épp kamerázok secretbadboy néven... :)
2021. nov. 25. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Most is megy a maszti... :)

[link]

2021. dec. 6. 22:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!