Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan kellene vennem, amit mondott, vagy ne is foglalkozzak vele?
Van egy férfi, akivel évek óta ismerjük egymást. Egy hosszas kórházi bent tartózkodásom (majdnem ott maradtam a kórházban) 'hozott minket még közelebb egymáshoz' (se csók, se semmi nem történt). Minden nap bejött hozzám órákra, miután haza engedtek, sokáig, napi szinten feljött hozzám (már 'csak' 2-3 naponta találkozunk).
Elmondta, hogy mennyire átértékelődött benne minden, rájött, hogy igazán fontos vagyok számára és ehhez hasonlók. Hozzá tette, hogy mennyire nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott (????), mikor velem van.
Ezzel csupán annyi a gond, hogy míg én, a 20-as éveim elején járok, ő 40 éves.
Felejtsem el, vagy 'meneküljek', míg nem késő?
N
Felejtsem el, vagy meneküljek-nos ebből arra következtetek,hogy te semmit nem szeretnél tőle.
Ebben az esetben az a fair ha megmondod neki,hogy köszönöd a támogatást stb,viszont te nem érzel így iránta.
22:45
Te mindig ezzel a kapuzárási pánikkal takarózol?
Kva érdekes,hogy ezeknél a fiatal lány,idősebb férfi kérdéseknél.Szinte már radikalizálódsz.
Úgy küzdesz ezek ellen a dolgok ellen mint ha az életed múlna rajta.
Egyre szánalmasabb és elkeseredettebb vagy.
Kedves kérdező.Ismerős a történet.Már pár hónapja is volt egy ilyen.
Ha jól sejtem ez a férfi a család barátja.
Ha ez a történet az amit már korábban leírtál.
S azóta se sikerül ezzel kapcsolatban dűlőre jutni.
Akkor inkább felejtsd el ezt a férfit.
Mert ezek szerint te félsz ettől a nagy kor különbségtől.
Lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!