Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít amikor valaki azt írja hogy sex?
Figyelt kérdés
Én egyâltalán nem vagyok nyelvtannáci de ez nagyon zavar. Olyan idétlennek tűnik. "Tegnap sexeltem a barátommal." "Miért nem jó a sex?" Titeket is zavar?2016. jún. 14. 18:37
1/14 anonim válasza:
Engem picit idegesít.
Magyar ember szexel, nem pediglen sexel. :D
2/14 anonim válasza:
én kiskanállal vájnám ki a szemét annak a gyökérnek, aki így írja. Ennél már csak a 'sexy' szánalmasabb.
3/14 anonim válasza:
Csatlakozom a ketteshez.
Ja meg a "nákolás"-sal is ugyanígy vagyok.
-egy nyelvtannáci-
4/14 anonim válasza:
sexelni jó idegesnek lenni nem sexeljetek többet gyerekek!
5/14 anonim válasza:
b.szást kell írni helyette és meg van oldva... Sokkal jobb szó, mint a szex
6/14 anonim válasza:
Az egészség rovatba kellett volna tenned, mert a te felesleges idegeskedésedröl szol amihez társakat keresel.
7/14 anonim válasza:
Tegnep sekszeltem a pasimmal. Olyan sekszy. Ahh. Most is megszekszelnam. XD
Ja egy kicsit idegesito.
8/14 anonim válasza:
#5-nek: nem írsz hülyeséget, mert az úgy tudom egy ótürk szó, tehát ősi szavunk a dologra. :D
10/14 anonim válasza:
engem nagyon.
sokkal szebb a "szex" "szexi"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!