Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez orgazmus volt?
Figyelt kérdés
A párommal aktus közben olyan "szerencse" ért minket hogy egyszerre volt orgazmusunk .Lehetséges ez? Én nekem még nem volt hüvelyi orgazmusom de most szerintem az volt. Rángatóztam összeszorítottama lábaim remegtem stb.ilyet még nem éreztem soha se. Ez az lett volna? ezzel egy időben pedig a párom is elment:D2016. jún. 14. 16:10
2/5 anonim válasza:
Ha valakinek orgazmusa van (mindegy milyen), akkor az TUDJA, hogy ez AZ volt. Neked kell tudni, te érezted.
4/5 anonim válasza:
Én el nem tudnám képzelni, hogy ne tudjam, ha orgazmusom van. A hüvelyi es a csikloi orgazmus ráadásul nem különbözik annyira egymástól, hogy ne lehessen megmondani,úgyhogy tényleg neked kell tudnod.
5/5 anonim válasza:
Általában ha a lánynak orgazmusa van, az a pasit annyira felizgatja (a látvány, a tudat, a rángatózásod és az, hogy összeszorítod), hogy pár másodpercen belül ő is elmegy. Ezért nagyonis elképzelhető, hogy a te orgazmusod belőle is kiváltotta, és egyszerre mentetek el.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!