Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek gáz ha élvezem ha szex közbe ez van bennem? (Link)
2016. jún. 14. 12:26
3/11 A kérdező kommentje:
Hát mert fiu vagyok és a párom ezért hagyott el mert egyszer ezzel szexaltünk nem vagyok meleg se bi undorodom más farkától de ez tetszik jó finom érzés :)
2016. jún. 14. 13:02
4/11 anonim válasza:
Az exed nem normalis h ezert elhagyott..
Ha neked jo es ezt elvezed akkor termeszetesen hasznald
5/11 October15 válasza:
Nem vagyok célközönség [lány] de:
Nem, nem hinném, hogy az lenne. Bár azért a másik fél arcát megnézném mikor ezt előkapod. :D Mondjuk azt is megnézném ahogy ez egy csajban landol... :P Szigorúan cica / kutya fülekkel megtámogatva.. oké asszem picit elkalandoztam.
Az exed meg... nem vesztettél sokat no.
6/11 anonim válasza:
Szerintem irtó gáz, ha előttem ezt feldugnad magadnak aktus közbe akkor abban a pillanatban kiapadna a folyó :\ 17\l
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ez egy análisan feldugható farok :) szerintem kényelmes és izgató és köszönöm a normális válaszokat :)
2016. jún. 14. 17:29
9/11 anonim válasza:
" szerintem kényelmes és izgató"
Szerintem meg alacsony a kerítés.
10/11 anonim válasza:
Szerintem meg az utolsó válaszoló senem lány senem normális hanem egy bunkó.....
Kérdező nekem tetszik és szerintem sok csaj van ezzel még így :) hajrá az igazinak mindenhogy tetszeni fogsz minden apró hibáddal am lehet veszek egyet én is :D 28/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!