Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire vagytok szégyellőssek vagy szemérmessek? Mennyire vagytok megelégedve a saját testetekkel? Szeretitek ha fotoznak titeket?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 14:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Én baromi szégyenlős vagyok:D talán mert nem vagyok olyan vékony mint a többiek... hát én már elfogadtam hogy egy kicsit husisabb vagyok:) és nem szeretem ha fényképeznek mert nagyon nem vagyok fotogén:/
2016. jún. 13. 14:40
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok szégyellős, meg vagyok elégedve a testemmel. 21/l
2016. jún. 13. 15:06
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Én nem vagyok szégyenlős, de ha ezalatt azt érted, hogy zavar-e ha mondjuk meztelenül meglátna egy idegen, akkor a válaszom igen.

A testemmel 1000%-ig meg vagyok elégedve. Karcsú vagyok, nagy mellű, szép arcú, kék szemű, szőke (természetes), mag amúgy is, ja. :D

Fotózást csak akkor szeretek, ha mondjuk a barátokkal lefotóznak vagy ilyesmi, de gondolom nem erre gondoltál.

24/l

2016. jún. 13. 15:39
 4/15 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Nem vagyok szégyenlős, maximálisan meg vagyok elégedve a testemmel, jó a genetikám, és sokat is dolgozok rajta. A fényképezőgépet nem szeretem.
2016. jún. 13. 16:34
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

annyira nem vagyok szégyenlős

mire lennék?

és teljesen meg vagyok elégedve, persze az edzés is még jobbá tesz, és mindig van hova fejlődni :)

2016. jún. 13. 18:48
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon szégyenlős vagyok.:D a testemmel semennyire sem vagyok megelégedve, és már attól is szédülök ha a melltartó kilátszik a póló alól:/
2016. júl. 3. 09:38
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
nem vagyok szégyenlős,de nyílván ha egy idegen előtt kéne meztelenre levetkőzni (nem egyéjszakás se semmi),akkor azt mondom,hogy az vagyok. :) igazából meg vagyok elégedve,vékony vagyok de sportos,izmos (nem annyira mint Rubint Réka)! 😃 mikor milyen kedvem van,de régen utáltam,de most már kellenek a képek és az emlékek😁
2016. júl. 10. 10:30
 8/15 anonim ***** válasza:
61%
ja és lemaradt bocsi:) előző vagyok. 15/N
2016. júl. 10. 10:31
 9/15 anonim ***** válasza:
20%

15/N ???? Ha te "N" vagy akkor én 18 eves mi? :DD Kisanyám xddd

18/NNNNN ŃŅŇÑ ŃŅ

Csak hogy tegyünk különbséget ;)))

2016. júl. 10. 10:35
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Szégyellős részben. Nem kapok hisztirohamot ha valaki pl meglát fehérneműben de nem szeretem kirakni amim van. Ha valakivel együtt vagyok akkor nem érzem magam tökéletesnek és próbálok kicsit javítani az alakpmon de én nagyrészt jól érzem magam a bőrömben. A fotózást meg csak akkor szeretem ha hozzáértő csinálja, a szelfiket meg ilyen fotózkodjunk mindenhol dolgot nem. 21/L
2016. júl. 19. 13:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!