Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha valaki 14 évesen veszti el a szüzességét?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó,csak kíváncsi vagyok hogy más emberek erről mit gondolnak.

előre is köszönöm :)

2016. jún. 13. 10:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
76%

Én abszolút azzal értek egyet, hogy kb fogalma sincs arról hogy mit csinál. Nem hiszem hogy 14 évesen meg egyáltalán érti, érzi ennek az egésznek a lényegét, pláne nem egy szintén tizenéves partnerrel.

Azért azt hogy valaki szétteszi a lábát mert trendi és mert mások is csinálják nagyon nem egyenlő azzal, hogy tudatosan megéli a szexualitást és mindazt amit mindez nyújt.

2016. jún. 13. 11:23
 12/42 anonim ***** válasza:
8%
Korai. Akkor eleg ha csak oral van meg lenyeles.
2016. jún. 13. 12:01
 13/42 anonim ***** válasza:
56%

totálisan a csaj dolga... ne szedjen össze se nemi betegséget,se kis-alient ergo védekezzen rendesen, és kész.

álszentek meg ne legyünk ezzel az "olyannak adja aki megérdemli". kicsit hülye szokás, hogy első előtt vár fél évet, aztán kidobja a pasit és 2 hét múlva már mással hempereg a csaj...

2016. jún. 13. 12:44
 14/42 anonim ***** válasza:
22%
Az a baj, hogy nem én vettem el neki.
2016. jún. 13. 15:46
 15/42 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem lehet általánosítani. Van aki még később is éretlen, egy 14 évest nem kéne már hülyének kezelni. Persze, lehet most szidni, hogy kislány még, meg ez meg az. De ilyen idős korra jobb esetben már túl van egy szexuális felvilágosításon, ha védekeztek és utólag sem bánta meg a dolgot, akkor azt mondom, hogy az ő dolga.
2016. jún. 14. 05:39
 16/42 anonim válasza:
Egészségére !
2016. jún. 14. 07:51
 17/42 KJUsul ***** válasza:
72%

Nem is olyan egyszerű kérdés, mint amilyennek látszik!

Mert itt rengeteg tényező lehetséges. Én tudok olyan 14 éves lányokat akik elveszítették, de semmiképp nem mondanám, hogy hiba volt, bűn volt, ettől egyből r..ok vagy k..vák lettek stb. Persze korai, alapvetően korai, akkor is ha ma már előbb érnek a lányok.

De van olyan helyzet, amikor ez természetes. Szerelemes lesz, akarja, a fiú is akarja és megtörténik. Nem látok ebben egetrengető bűnt, pláne nem a lány részéről!

Mert....

A fiúk, akik 14 éves lányokkal fekszenek le, 90%-ban csak a prédát látják. És a lány 90%-ban megbánja, még ha nem is vallja be magának. De lehet belőle akár hosszútávú kapcsolat is.

Akiket én ismerek: egyikük egy 17 éves fiúval feküdt le, teljesen szerelemből. Együtt vannak, még ha vannak is buktatók.

Másikuk egy 19 évessel, aki kezdettől ri..cként bánt vele, de túl szerelmes volt hogy észre vegye. Kihasználta, véleményem szerint egy pedofil a csávó, ugyanis várt, amíg hivatalosan betölti a 14-et, és akkor már nem törvénytelen. Magyarán a lány pár nappal előtte még 13 volt! Most egy 23 évessel jár és félek, hogy megint így fog járni.

Mondhat bárki bármit, ha egy 19-23 de akár egy 17 éves csávó is lefekszik egy alig 14 évessel, vagy az legalábbis pedofil gyanús. Ha fiatalabbal, akkor meg totálra pedofil. De ha nem az, akkor nincs is olyan hogy pedofil!!! Ez a véleményem, akármennyire lehúznak majd ezért és lepontozzák a véleményemet.

2016. jún. 14. 08:45
 18/42 anonim ***** válasza:
60%
Ha én azt leírnám, nem hogy erről az oldalról, de még a számítógéphasználattól is egy évre letiltanának.
2016. jún. 14. 18:41
 19/42 anonim ***** válasza:
35%
Én tizennégy évesen heroinoztam és már rég túl voltam két abortuszon... istenem.
2016. jún. 15. 19:59
 20/42 KJUsul ***** válasza:
Utolsónak: akkor nem is volt gyerekkorod! Sajnállak ezért. Remélem sikerült kilábalnod abból a passzból. Sajnos vannak sorsok, amik szinte törvényszerűen alakulnak így. Gyanítom, hogy veled is így lehetett. Drukkolok, hogy sikerüljön ezt leküzdened és sikerüljön tisztességes, szerető családanyává válnod!
2016. jún. 22. 11:39
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!