Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Be festettem a hajam és a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Be festettem a hajam és a barátom aszt mondta amíg ilyen a hajam nem fog le feküdni velem miért ilyen?

Figyelt kérdés

#Hajfestés.fiú.sex.
2016. jún. 12. 06:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Fogd a szaván!Ha akarná akkor se feküdj le vele,hiszen Ő mondta...!Egy hét múlva könyörögni fog!:)19/L
2016. jún. 12. 06:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Több mint egy hete már hogy nem feküdtünk le. :'( :(
2016. jún. 12. 06:59
 3/14 anonim ***** válasza:
49%

Ne haragudj te tipikussan a buta nő fajta vagy....

Nekem volt egy csajom akit megmondtam kidobom ha a karjára tetováltat. 1 Hét mulva hazajött a karján egy szivecskés nemtudom én milyen tetkóval lefoljázva szenvedve. Mondtam neki csomagolj szia.....

Nem volt hajlandó felfogni 3 napig tartott mire sikerült kidobnom.... Kur.v.ára undorító lett volna számomra nyáron egy üzleti ebédnél mikor melletem ül nyári ruhába és az a ocs.mány tetkó világít rajta!

Ne is haragudj de ha régóta együtt vagytok nem igaz hogy nem tudtok leülni megbeszélni hogy hé Dezső holnap befestem a fekete hajam rozsda vörösre jó lesz? De Mari mi lesz a szemöldököddel? Hát dezső azt is befessem? Mari hagyd a farncba nem fog felállni... ! ÉRTED?

2016. jún. 12. 07:58
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

mijen szinre festetted? és előtte mijen volt?

nem kell lefeküdnötök csak szó,p.d le aztán megjön hozzád a kedve

2016. jún. 12. 08:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha valakit szeret az ember-igazán-, akkor nem a hajszíne lesz a döntő...
2016. jún. 12. 09:19
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
#5 Viszont az éremnek két oldala van. Ha szereted a párod, akkor elvárható, hogy tekintettel legyél rá. Gondolom neked se tetszene ha a párod egyszer hazaállítana egy számodra taszító dologgal. Piercing, tetoválás, új öltözködési stílus, hajszín, stb.
2016. jún. 12. 09:35
 7/14 anonim ***** válasza:

Legyél önálló s ne hagyd magad terrorizálni.

Van még rengeteg normális pasi,aki ilyenen nem akad fenn.

Inkább örül hogy a barátnője egy kicsi eltér a mindennapoktól,persze pozitív irányban.

2016. jún. 12. 10:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha normális csaj lennél , megkellett volna előtte beszélni. Ha velem is ilyeneket csinálna a barátnőm, én szakítanék . Nehéz a gondolkodás neked.
2016. jún. 12. 13:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha összejövök valakivel, akkor olyannak szeretem meg, amilyen. Ha ahhoz képest drasztikusan változik, én nem fogom tudni az ízlésemet hozzá igazítani!

Imádom a párom, de amióta olyan lett a frizurája, ami számomra taszító, azóta jelentősen csökkent iránta a fizikai vonzalmam és emiatt a libidóm is. Nem szakítottam, de megmondtam neki, hogy kevéssé tudok így vonzódni hozzá, azért jöttem össze vele, mert kívül-belül vonzott, megfelelt az ízlésemnek és értékrendemnek. Kisebb változások természetesen elfogadhatók egy kapcsolatban, de ha olyan dologban változna, ami nekem igazán fontos, akkor az már inkább taszító nekem is.

2016. jún. 12. 13:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Gondolom ilyen undorító tarkára. Nem csoda, hogy kiakadt.
2016. jún. 12. 15:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!