Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom. Nem tud kielégíteni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom. Nem tud kielégíteni. Mit. Tehetnék? Többi lent! (19l)

Figyelt kérdés
Teljesen máshogy képzelem el a szeretkezést,ahogy ő.Szeretném ha előtte puszilgatna,nyalna és utána tenné be.De ehelyett ő neki verem felál és beteszi szárazan hiába mondom,hogy fáj.Nekem kell megkérni,hogy legalább ujazon meg kicsit de mostanság már kedvem.sincs.Azt szereti ha én lovagolok rajta de én abból nem érzek semmit ezzel nemis lenne baj ha utána kielégitene.Szeretem.ha hátulról beteszi vagy ha ő van fent de ő nem bír sokáig mert nagy darab és sokat dolgozik.Tudom most azzal jöttök,hogy beszéljek vele.De már megtettem 10percig megsem szólalt utána elszégyelte magát és hirtelen elis felejtette.Ő elélvez utána néha csak szét veszi a lábam már örülnék,hogy legalább kinyal de csak viccel.Nagyon szetetem őt de ez annyira zavar és rossz nekem. A barátom 26.

2016. jún. 12. 02:20
1 2
 1/16 RRR ***** válasza:
100%

ha nem használ a szöveg

akkor addig ne verd neki,ne okoz orgazmust neki amíg nem tesz a kedvedre

lovagló helyett ülj a szájára

69-hetnél is vele,hisz ott tudod "szabályozni" mikor menjen el

tehát megoldható,hogy neked is legyen orgazmusod akár több is

2016. jún. 12. 02:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ő elélvez utána néha csak szét veszi a lábam már örülnék,hogy legalább kinyal de csak viccel."

Micsoda? De csak viccel? Jó nagy tajparaszt, már nem is azért. :D

Önző, és nem foglalkozik veled, ennyi. Beszélj vele megint, nagyon őszintén és nagyon komolyan. Amúgy a szexet leszámítva jó a kapcsolatotok? Törődik veled? Mert ha egyébként máshol is megnyilvánul ez a mentörődömsége, akkor szerintem nem nagyon kellene vele maradnod. Mármint ha nem hajlanó egy picit sem változtatni és nem kompromisszumkész.

2016. jún. 12. 02:26
 3/16 A kérdező kommentje:
Azon kívül jó a kapcsolatunk nem értem mi van vele.
2016. jún. 12. 02:37
 4/16 RRR ***** válasza:
100%

neki elég a saját élvezete

nem tudja hogy ,ha veled együtt élvezne el leláthatatlanul nagyobb kéje,orgazmusa lenne

2016. jún. 12. 02:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nagyon komolyan beszélj erről vele. Mondd el, hogy mennyire zavar és bánt, hogy ennyire nem törődik veled, és csak a saját kielégülése érdekli a szexben. Szex közben is szólhatsz neki, hogy most nyaljon ki vagy ezt csinálja, azt csinálja. Kicsit irányítsd te is őt, vezesd rá, hogy mit akarsz. Ha akkor is ellenkezik, nem teszi meg, akkor tényleg nagy bunkó és rohadt önző.
2016. jún. 12. 02:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én már biztos nem lennék vele . Ki ez (?) a Feri a hegyről aki beteszi kiveszi aztán szevasz .
2016. jún. 12. 02:54
 7/16 anonim ***** válasza:

Cseréld le ezt az egoista,figyelmetlen nagydarab senkit.Le se sz..ja hogy neked jó e.Egy ilyen emberrel vagy még?

Ha ragaszkodsz hozzá akkor ne panaszkodj!

Ha viszont gondoskodásra,és egy igényes szexpartnerre vágysz,aki meg ad neked mindent.Akkor CSERÉLJ!

2016. jún. 12. 03:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez nem egyedi eset. Van olyan lány akinek ez elég de ritka. Elégég önző dolog. Meg beszéled vele hogy vagy szakítasz vagy mellette keresel mást a szexre mert vele nem megy.
2016. jún. 12. 03:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Ne viccel már én egy olyan paist biztosan dobnám aki nem nyalna ki rendesen szex előtt.Ez a minimum.Attól jön a váladék rendesen.:)19/L
2016. jún. 12. 06:31
 10/16 anonim ***** válasza:

cseréld le vagy tarts szeretőt enyi

én kinyallak a bugyibòl hogy elis élvezmel :-o :-D ;-) :-*

2016. jún. 12. 08:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!