Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy érdekből lefeküdni valakivel?
Figyelt kérdés
Hogy megy ez? Honnan lehet tudni, hogy van tétje a dolognak? MEgbeszélik a felek előre? Vagy tényleg, mi is ez egyáltalán?2016. jún. 12. 01:04
1/3 anonim válasza:
Érdekből lefeküdni azért több szituációban is lehet valakivel. Például lefeküdni valakivel, hogy megkapj egy állást, jobb jegyet egyetemen, bekerülhess valahova, stb. Van, hogy megbeszélik a felek, van, hogy csak úgy "jön" magától és magától értetődik. Ennek nincs egy hagyományos forgatókönyve. Legalábbis én így gondolom. Mondjuk én az életben nem tennék ilyet nőként, de hát vannak, akik így érnek el sikereket.
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán érdekből kikezd a másikkal aki érdekből akar szexelni valakivel és a másik utána megteszi azt ami "a kezdeményező fél érdekében állt" ha szerencséje van. Ez csak egy alap pl.
3/3 anonim válasza:
pl fizetek neked egy albérletet ezért néha feljárok hozzád du.g,ni ijesmi
vagy veszek neked egy ruhát egy sz.op,ásert
mejiket választod? :-o :-D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!