Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mindenkinek ilyen vastag pénisze?
Figyelt kérdés
Ahogy olvasgattam a kérdéseket és válaszokat az oldalon azt vettem észr,hogy a legtöbb pasinak 5-6cm vastag a farka. Ez csak szerintem vastag?2016. jún. 11. 22:02
2/9 Igen, én vagyok! :) válasza:
Itt mindenki hazudik nem tűnt még fel?:D
4/9 anonim válasza:
Nagyjából megfelelő közelítő képlet: gyakoris cm * 0,9= rendes cm
5/9 anonim válasza:
Nekem akkora, mint egy befőttesőveg
6/9 anonim válasza:
hazudnak
nekem 46 mm és ez átlagos de látszatra egy jó vastag ami ritka az kb 50-52 mm
hosszra 18 cm szintón átlagos
de ezen az oldalon 13-25cm ig minden előfordul
7/9 anonim válasza:
inkább örüljünk neki hogy mindenkit ilyen szép méretekkel áldottak meg :)
8/9 anonim válasza:
Úgy látszik sok a szerencsés, vannak selejtek is, akiknek csak 3,5cm-es ropi jutott. Érdekesek vagytok, hogy a vastag is gond már??
9/9 anonim válasza:
azért mert az interneten vagyunk :) na
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!