Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK! Nektek tetszenek a?
Figyelt kérdés
A mások számára (külsőre) aranyosnak tartott srácok? :D2016. jún. 11. 14:06
1/8 A kérdező kommentje:
Az aranyos arcú fiúk .-. Mit nem lehet ezen érteni? :D
2016. jún. 11. 14:10
2/8 anonim válasza:
Gondolom mindenkinek az tetszik, akit ő aranyosnak, helyesnek tart. Attól, hogy más annak látja még nem fog nekem tetszeni. Szóval nem értem a kérdésed.
3/8 anonim válasza:
Ha engem valaki aranyosnak nevezett, akkor max barát akart lenni. Szóval ez a lányoknál azt jelenti, hogy rendes, normális a srác, de külsőre nem jön be neki, nem akar tőle semmit.
4/8 A kérdező kommentje:
Ha rám azt mondják aranyos, akkor mindig többet akarnak.. .-. :D.. Szóval fura :)
2016. jún. 11. 14:15
5/8 anonim válasza:
Akkor meg miért kérdezgeted? :D Ha neked az a tapasztalatod, hogy ha valaki aranyosnak nevezett, akkor többet akart, akkor tetszenek nekik az általuk aranyosnak gondolt srácok, nem ?
6/8 anonim válasza:
18 éven felülieknek van ám ez a kategória!:S
7/8 A kérdező kommentje:
Érdekeltek különböző emberek véleménye erről :O, köszi a válaszokat :)..
2016. jún. 11. 14:35
8/8 anonim válasza:
Az ilyen kérdésekről akkor lehet megtudni igazán hogy kamu, amikor a kérdező elkezdi az öntömjénezést, és ezzel az eredeti kérdésének mond ellent.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!