Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha az ember nyíl lapokkal játszik?
Figyelt kérdés
Olyan élethelyzetbe kerültem, hogy nem igazán fér bele egy szoros tartós kapcsolat. Véleményem szerint úgy fair ha ezt az ismerkedés elég korai szakaszában tisztázom is. Mégis a legtöbben megsértődnek a nyíltságomon. Miért olyan nehéz egyszerűen kimondani, hogy mit szeretnénk és, hogy mit nem?2016. jún. 11. 11:27
1/13 anonim válasza:
Ga nó vagy, nem baj.
Ha férfi vagy, ne valld ezt be:)
2/13 anonim válasza:
Nem az a bajuk, hogy "nyílt lapokkal" jéátszol, hanem az, hogy nem akarsz komoly kapcsolatba lépni velük.
3/13 anonim válasza:
Nem azért sértődnek meg, mert elmondod, hogy csak szexelni akarsz velük, hanem azért, mert többre tartják magukat annál, minthogy csupán szexuális kelléknek használják őket, és abban reménykednek, hogy mások is többre tartják őket ennél.
4/13 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond a saját meglátásom szerint,sőőőt jobb is az őszinteség ,de a tálaláson nagyon sok minden múlik.:)
Lehet szépen finoman közölni és lehet csúnyán durván is .
Aztán van akinek bár,hogy is mondod el, személyes sértésnek veszi.Az emberek nem szeretik az őszinteséget.De attól te még maradj ilyen szokják csak :)
N.
5/13 anonim válasza:
Mert mások érdekeit helyezi a sajátja elébe.
Ráadásul nem is szeretteiét, hanem ismeretlen emberekét.
6/13 anonim válasza:
A nyíl az fájdalmas ha betalál... ;) :D
7/13 anonim válasza:
Mert az emberek naivak és szeretnek előre mindent belelátni. Én is ilyen vagyok, csak mivel nő vagyok, engem kapásból le is rib.ncoznak, nem mintha érdekelne, de nyilván nem is esik jól.
8/13 anonim válasza:
Én is őszinte vagyok mindenkivel és sajnos a becsületesség és az ma már nem tudják elfogadni hanem az a jó hogy át vágják az embereket
10/13 anonim válasza:
Férfi vagy?
Amúgy sztem nem megsértődnek, csak így már nem akarnak tőled semmit, megszakad a kommunikáció, gondolom te ezt érzékeled sértődésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!